Då är man i Sverige igen!

3kommentarer

Jag har så mycket att skriva om så jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Samtidigt som det är svårt att sätta ord på känslorna som bubblar inom mig, så är jag ju både glad och ledsen samtidigt. Glad för att jag fått uppleva denna fantastiska resa samtidigt som det var jobbigt att lämna kvar Dennis... samtidigt som jag är glad över att han trivs så bra. Extra jobbigt blir det när man själv känner sig som hemma fastän man är långt borta. Hmmm.... som sagt lite svårt att förklara.
 
I vilket fall som helst så gick flygresan hem mycket bra, tiden gick fort och det finns alltid något att pyssla med om man ville. Har man ett litet flickebarn med sig så blir det aldrig långtråkigt, kan jag lova. Vi har haft härliga dagar och veckor även om upplevelsen av att tiden går tredubbelt så fort där än här. Vi har tankat våra sinnen med fina minnen att ta fram och glädjas åt lång tid framöver. Kameran har varit med i alla hörn, till att börja med i enhandsfattning men med tiden så gick det att stödja även med den skadade armen i alla fall tills smärtan blev olidlig." Lite skakiga bilder, men vad tusan gör det. Bättre än inget!
 
Så nu börjar jag med att "Tacka" Dennis för allt du ordnat och fixat med inför och under tiden vi varit hos dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
I morgon så ska ni få se mitt favorit-fotodjur från Australien.
 
Måste ju bara berätta att jag kom hem till en stökig och dammig lägenhet -
med värdens finaste badrum efter stambytet.
Sååååååå nöjd!
 
:-)
 
 
 
 
 

3 kommentarer

sara

19 Sep 2013 21:34

Välkomna hem! :)

Mia

20 Sep 2013 10:59

Välkommen hem, säger jag också! Förstår att du har varit ute på en riktig kanonresa... Men, om nu tiden går mycket fortare där än här, så var glad att du är här nu... ;-)

Spanaren

20 Sep 2013 12:14

Mumma vilka bilder och mumma igen för ett öga som gillar att se på otroligt fina bilder. Dennis och kängurun slår nästan allt eller ...
Fy vad du är duktig min vän och välkommen hem. Vad är lite damm mot att få se och leva *ler*
/kram

Kommentera

Publiceras ej