Alla tiders hits!

2kommentarer

När jag så här på lördagskvällen efter hundpromenaden skulle ta tag i min dammiga och upp och nervända lägenhet efter allt slipande och grejande med stambytet så tänke jag att musik vore ju kul. Tv och jag är ju inte vänner direkt men den är bra att ha som bildskärm till min dator. På tv sjön Ann-Louise Hansson och det lät ju trevligt, blev sittande en stund eftersom jag undrade vad det var för program. Musikprogram gillas och när Jasmine Kara dök upp och skulle sjunga Gyllenetiders låt "Ljudet av ett annat hjärta" så blev jag ännu mera nyfiken på programmet. Artisterna som var med hade fått välja ut var sin svensktoppsfavorit för att sedan sjunga den live, sedan var det något slags röstningssystem som jag inte satte mig in i...jag städade ju :-) (eller borde) Jasmine var så grymt bra så jag vara bara säker på att ingen skulle kuna slå henne, tills Timi Räisänen började sjunga. Timi sjöng Lyckliga gatan, rakt in i mitt hjärta. Såååååå grymt bra!!! Så nu har jag lyssnat på den tio gånger, städa kan jag väl göra i morgon.
 
 
 
Igår så hämtade jag Gozzi hos min dotter och hennes man. De har varit så snälla och tagit hand om min sambo på allra bästa sätt medan jag varit iväg. Gozzi har verkligen gillat att få bo på landet igen, både han och jag är ju inga lägenhetsvarelser precis. Tack så jättemycket för allt med Gozzi <3
 
Nu ska jag lyssna på "Lyckliga gatan" igen :-)
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Annelie

22 Sep 2013 10:09

Mer barnvänlig, lydig, söt o hårig hund finns inte! Känns lite tomt här hemma utan lurveltass!

Bosse Lidén

22 Sep 2013 16:42

Vissa låtar kan verkligen fastna. Det är klart att städa kan man göra en annan dag. Jag minns hur jag gillade "lyckliga gatan" med Anna-Lena Lövgren.

Kommentera

Publiceras ej