Vilken kväll!

2kommentarer

Härlig ute och temperaturen visar på 14 grader. Var ute med hunden för en stund sedan det är så skönt så jackan fick bli kvar inne. Solen tittade fram idag och det torkade upp lite av flera dagars regnande. Mina svampar behövde regn, hoppas de växer nu i natt när det är så varmt.
 
Idag blev jag riktigt ursinnig när jag hörde talas om hovrättens beslut ang tjejen som blivit smygfilmad då hon hade sex med en kille som han sedan lagt ut på olika sexsajter. Tingrätten dömde honom för grovt förtal och krävde att han skulle betala 130 000 kronor i skadestånd till tjejen. Men vad händer då fallet kommer till hovrätten...jo dom sänker straffet till 25 000 kronor och menar på "att det blivit alltmer accepterat att vara mycket öppen och utåtriktad avseende sina sexuella vanor". Tror knappast inte vad jag läser!!!!
Nu ska jag inte reta upp mig mer på detta eftersom jag inget kan göra, kan bara hoppas att de själva förstår vad de gjort.
 
 
 
:-)
 

2 kommentarer

Inger Maryissa

22 Oct 2013 22:55

Här också sent på kvällen är det relativt milt....ca 11 plusgrader, och har hört att det kommer snart riktigt fina och varma dagar.
och kommer solen dessutom fram så blir det helt ljuvligt

Jag blev också chockad över domen med att skadeståndet sänktes drastiskt för denna kvinna..
och motiveringen var verkligen konstig...och även det chockerande...

så vackert höstträd / bild du har här med de guld-gula färgerna
kram

S

23 Oct 2013 11:29

Nu är det den där knepiga tiden då den ena stunden blåser iskallt och varma jackan måste fram, bara för att minuten senare bli sensommarvarmt.

Jag läste rättens ordförande tror jag det var försöka förklara sig och det blev bara konstigare och konstigare. Det var "rättens uppfattning" men han kunde inte motivera vad de baserade den uppfattningen på. Vart har det sunda förnuftet tagit vägen?

Nä usch. Hoppas du får svamp iallafall nu. Gäller att passa på att plåta medans löven är kvar och förgyller tillvaron.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej