Trevlig helg!

6kommentarer

Sista fredagen denna månaden, november har gått fort och det gör ju inget. Det finns ju betydligt trevligare månader som man gärna vill ha lite stramare tyglar på. Annars är lägert oförändrat, inget pynt och mina fönster är fortfarande oputasade. Tänder ett ljus istället. Men jag kan lova, det kommer att bli första advent ändå.
 
 
 
Trevlig helg!
 
:-)

6 kommentarer

S

29 Nov 2013 17:03

Jag adventspyntade lite i förväg igår. En ljusstake och en stjärna. Tog det innan min man drog iväg över helgen, eftersom han är lång och når upp till högsta hyllan i klädkammaren där grejerna låg. Så slapp jag balansera på stege :) Fick en amaryllis av mannen också så nu är det färdigpyntat hos oss.

Ha det lagom skönt och avslappnat i helgen!

Kram!

Soffie

29 Nov 2013 20:54

Fin bild...Härligt nu börjar nedräkningen på allvar inför vändningen då vi. Går mot ljusare tider igen... Ha en underbar helg...

Inger Maryissa

29 Nov 2013 22:12

Fin bild !
ja, verkligen november har gått fort i alla fall...och trots att det är den tristaste månaden på året
och nu vänta 1 Advent....vad tiden går..
kram

TantGlad

01 Dec 2013 07:14

Nu är det söndag och kanske?????? du har fått första advent ändå hos dig.
En fin söndag önskar jag dig!
Kraaam!

AnnaKK

01 Dec 2013 08:01

Hej-Hej!!

Hoppas du har vaknat upp till en trevlig och mysig första advent? :-)

Igårkväll hade temperaturen sjunkit ner till nollan, så jag var nästan lite inställd på vinter idag - men det är sex grader varmt istället!?

Känns bra med tanke på att jag fortfarande har sommardäck på bilen, och förmodligen ska skjutsa dottern till sjukhuset i Hässleholm både en, två och kanske t o m tre gånger den kommande veckan. <:-)

Ailas

01 Dec 2013 17:04

Hej! Man ska inte hetsa med alla "måsten" utan ta saker i den takt som det passar en själv. Att tända ljus är nästan det allra viktigaste, om jag inte räknar med pepparkakorna... Har redan konsumerat en hel massa, men tröttnar säkert lite lagom före jul. :)

Har skolkat lite från bloggandet igen, men nu har jag läst i kapp hos dig. Fina bilder, som alltid. Ja, fin text också.

Fin start på julmånaden önskar jag dig. Glöm inte att vara snäll. :)

Kram

Kommentera

Publiceras ej