Snabba ryck!

2kommentarer

Söndag och spöregn, men ett telefonsamtal senare så satt vi i bilen på väg till Kalmar. Kalmar FF mötte Mjällby AIF på Guldfågeln Arena och matchen slutade 2-1. Biljetter köpte vi på plats - under tak och sittandes på en fleecefilt hade vi det riktigt bra. Fotboll är ju alltid trevligt. Lite roligt att få vara med om Henrik Rydströms sista match efter att ha spelat 802 matcher i Kalmar FF. Gulfåglens Arena nästan lättade då alla stod upp och applåderade när han lämnad planen i 80:e spelminuten. Kollar man noga så ser man att det regnar från den svarta himlen.
 
 
 
 
Bra början på denna månaden,
November är ju en så härlig månad.
Eller hur?
 
:-)
 
 
Fotboll,

2 kommentarer

AnnaKK

04 Nov 2013 09:05

Enligt mej är november en månad som gott kunde vara förbjuden - och helt och hållet utesluten ur almanackan!! (Jag kan tänka mej att ha två september istället!)

Låter dock inte helt fel med en fotbollsmatch när man får sitta under tak och dessutom har en gosig fleecefilt till hands! :-) Har knappt varit på några fotbollsmatcher alls i år, i och med att dottern inte har kunnat spela. Nu ska hon iallafall operera sitt skadade knä framöver, så vi får se sen om det kan bli en come back nån gång under nästa säsong.

Annika

04 Nov 2013 10:12

Njaaa.....inte min favorit månad precis. Men bara gilla läget. Jag tycker det nästan ser ut som att det ska bli åska då jag ser din bild. Nu kör vi igång en ny spännande vecka.
Kram på dig.

Kommentera

Publiceras ej