Sallad, tomat, tonfisk....!

4kommentarer

Nu för tiden när jag ska handla så skriver jag aldrig inköpslista, utan jag försöker att lära mig allt utantill. 15 till 20 grejer går bra att komma ihåg ifall jag nu skulle behöva köpa så mycket, men oftast så är det inte så mycket att hålla reda på. Idag hade jag 9 saker jag skulle ha koll på. Men när jag kom hem så hade jag glömt bort att räkna med honung och det är jag ju bara tvungen att ha i mitt te. Nu har jag rotat runt i alla skåpen i min jakt på honung, men det är bara till att inse att det finns ingen. Får ta mig en runda till butiken igen om en stund. Ska bara först.
 
 
 
 
Härligt busväder ute,
ska nog städa lite!
 
:-)

4 kommentarer

♥ Carina ♥

12 Nov 2013 16:01

Av den anledningen skriver jag inköpslista. För att slippa åka tillbaka... :)
Kram

Bosse Lidén

12 Nov 2013 16:53

Vad du är duktig som kan komma ihåg så många saker. Min gräns går ungefär vid tre varor. :) De gånger vi glömt listan hemma blir det billigare att handla just den gången men...

S

12 Nov 2013 18:35

Jag kom ihåg honungen! Utan lista! Fast jag skulle iofs bara ha den och två liter mjölk... Nä några 20 varor fixar jag inte att ha i huvudet, jag är imponerad.

Kram!

Micke

12 Nov 2013 19:45

Oj..utan lista så kommer jag ner till butiken och vet precis vad jag ska ha..men när jag går IN i butiken..en fot över tröskeln bara..då är det som bortblåst.
Tror det är nåt fel på deras trösklar. ;)


SV:Stort tack för kryat där..jo..har två tv apparater till..ska bara koppla in dem..får göra det nån dag när jag får ur den beryktade tummen.


Ha så fint :)

Kommentera

Publiceras ej