Rosorna blommar!

5kommentarer

Trädgårdsmöblerna är under tak, äpplena upplockade, gräsklipparen fixad, kylen tömd och rengjord. Tänk så snabbt och bra det går när man får hjälp. Tusen tack! Nu kan den där vargavintern komma när den vill. Med tanke på dagens väder så kan man ju undra vilken årstid det är.
 
 
 
:-)

5 kommentarer

Micke

17 Nov 2013 21:53

Har ju inga trädgårdsmöbler jag förutom ett par stolar på balkongen...!
Det enda jag faktiskt saknar från min tid i radhus och villa är just trädgården och allt som hörde till.
Inte samma sak att grilla på en balkong eller behöva gå ner till föreningen och grilla bland massa folk...men det går ju det med om man säger så.

SV: Jodå..den hänger över min bädd...vacker är den tycker jag..på nåt vis.

Ha en fin inledning på veckan. :)

Spanaren

18 Nov 2013 07:20

Antar att denna ros blommade nu?
Jaså du har vintrat stugan din och fått hjälp med det *bra*
Fint godis här under!
Fin bild ... är det du?
Vilken bra match det var/kram

AnnaKK

18 Nov 2013 08:37

En av mina rosenbuskar har en knopp kvar nu, och jag är faktiskt ganska nyfiken på om den kommer att lyckas slå ut. Beror ju på vädret - en eller annan minusgrad tål den nog, men ingen långvarig kraftig kyla... Helst vill den nog ha en lång rad såna dagar som det var igår - och det vill jag också! Men det kan man väl antgligen bara drömma om...? <:-)

Svar: Det är uppgifter som ska in varenda måndag på kursen jag går, så idag är det en ny... Hur det gick på den stora som jag lämnade in förra måndagen har jag inte fått veta än, men dagens uppgift är iallafall så pass liten och enkel så den har jag inte ens börjat fundera på än! ;-)

Annika

18 Nov 2013 09:36

Läste rubriken på Expressen där det stod att vi skulle få en vargavinter med massor av snö. Hoppas att de har fel. Men vi får njuta så länge det är så här fint. November har ju gått undan som bara den. Brukar ju annars vara en tråkig månad. Njut nu av Måndagen. Hej svejs.

Bosse Lidén

19 Nov 2013 16:31

Det är så läckert att kunna se blommor här i trädgårdarna när vi passerat mitten av november. Vi har inte haft en enda frostnatt ännu. Kommer den ena knoppen att slå ut? Söndagen var magisk.

Kommentera

Publiceras ej