Färdig med studierna!

3kommentarer

Nu har sonen pluggat klart i Australien. Solen skiner varje dag och han åker runt på sin skateboard och njuter. För komma hem har han inte tänkt göra ännu. Förstår inte vad han menar när han säger så. Klart att man vill komma hem till novembers gråa och regniga dagar. Tänkte jag skulle visa lite bilder från Dennis boende, universitetet och känguruns tillhåll på skolområdet.
 
Här bor Dennis!
 
 
 
 
 
 
 
Universitetets område är jättestort.
 
 
 
 
 
 
Utanför en av ingångarna till skolbyggnaden satt dessa små och vilade sig.
 
 
 
 
 
 
 
Dennis berättade då vi var där att kängurun var betydligt fredligare inom elevernas ytor än om eleverna inkräktar på känguruns. Då kunde de både sparka och hoppa på dem.
 
 
 
 
 
De här fåglarna är nog det enda Dennis inte kommer att sakna från Australien.
De håller ett jäkla liv.
 
 
 

 
Grattis till dina avslutade studier Dennis
och när du än kommer så är du välkommen hem till Sverige.
Bara du inte glöm att ta med solen och värmen :-)
 
University Sunshine Coast,

3 kommentarer

AnnaKK

13 Nov 2013 19:09

Grattis till honom, och så klart han måste få ha lite sommarlov också innan han kommer hem till mörka kalla Sverige. Men får hoppas han tänker fira jul ihop med dej och syskonen med familjer!? :-)

Jo, vattensvans är det nog det heter!? Hur som så fick vår hund det en gång, fast jag tror inte det berodde på att han hade badat - han hade nog bara blivit blöt och kall om bakdelen iallafall... Som väl var gick det över på nån dag eller två.

Illa att honungen tog slut - ska jag mejla över ett par burkar!? ;-)


Soffie

13 Nov 2013 22:02

Grattis till din duktiga son .å vad fint han bor, vad häftigt det är med kängrurna som kommer så nära. Jag minns att kakaduorna med förde ett herrans liv då vi var i Australien. Men de där fåglarna såg jag aldrig, visst är det ett fantastiskt land.. Hur länge har han tänkt att bli kvar? Ska han luffa runt lite?

S

14 Nov 2013 11:00

Stort grattis till sonen! Klart han måste passa på och ha lite ledigt i solen, allvaret knackar på dörren tids nog.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej