Bakad mat!

4kommentarer

 
Spenatmuffins!
 
12 st
180 grader / 30-40 minuter
2½ dl fullkornsdurumvetemjöl
1 tsk bakpulver
3 msk krossade linfrö
½ tsk havssalt
1/4 tsk peppar
½ tsk muskot
1/4 tsk rosmarin - kan uteslutas
2½ dl grekisk yoghurt 2%
200 g spenatblad
2 morötter
1 lök
1 vitlöksklyfta
 
Dela spenatbladen, lök och morötter smått smått
eller kör dem i matberedaren
Tillsätt ägg, vitlök och yoghurt, som du vispar runt.
Lägg i alla torra ingredienser, vispa igen.
Fördela på 12 muffinsformar.
 
Näringsinnehåll
97 kcal per muffins
Protein 6,5
Kolhydrater 11,3
Fett 2,8
Kostfiber 2,5

Mycket gott med en liten sallad till!
Går bra att frysa ifall man vill ha till matlådan
Smaklig spis!
 
Stor risk för överskottsenergi :-)
 
 
 
Tur jag har fullt upp med att hålla i kameran :-)

4 kommentarer

soffie

13 May 2013 21:57

lät spännande med de muffinsarna tack för receptet på dem..å va roligt de har det härliga bilder. kram

soffie

13 May 2013 22:23

svar:glömde skriva att hon bor i Sydney :) jag var där å luffade runt i Australien 1990 sen var jag där 2008 men då höll vi oss bara i Sydney området :)Vart är det ni ska och hur länge blir ni där?

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

13 May 2013 23:00

Det lät gott. Detta ska jag spara och prova.

Amanda

14 May 2013 10:54

Matmuffins är så gott!

Kommentera

Publiceras ej