Man ska inte ropa "HEJ"!!

3kommentarer

Ännu så länge har bara en ensam liten snöflinga letat sig fram i blåsten. För min del så räcker den. Troligtvis så kommer det flera även om det inte kommer att falla så många som det var sagt från början. Vinden har tilltagit så det gäller att hålla i hatten nu när lurvet ska få sista kvällsrundan innan sovdags.
 
badvädret lär dröja
 
:-)

3 kommentarer

Ullsag

19 Mar 2013 22:03

Tack för din kommentar. Här har snön vräkt ner hela dagen igen. Värsta snödagarna denna vinter. Nu!!! Det ska vara vår. Men som du skriver det dröjer nog innan man kan bada.
Men det kommer.

Kram

AnnaKK

19 Mar 2013 22:13

Go´kväll!

Ja, något fler än en snöflinga blev det väl - men faktiskt inte så värst många till! Skönt nog!!! Men vindarna har varit allt annat än ljumma och sköna... Brrrr!

Polen-resenärerna är lyckligt hemkomna och enligt mina svärföräldrar hade det inte alls blåst så farligt på havet. Men när jag var och handlade i eftermiddags så träffade jag ett annat par som också varit med på resan, och de kände det som att det fortfarande gungade! Så-å-å... Ja, det var knappast vindstilla iallafall! ;-) Och jag är glad att jag inte var med, för jag hade säkert blivit rejält sjösjuk. 8-X

Annika

20 Mar 2013 08:28

Hej. Ja nu gäller det att man har lite fantasi, drömma om det vi har framför oss. Men det känns rätt så avlägset just nu, även om solen skiner så är det svinkallt. Vårdagjämning är det i allafall. Ha en fin dag.

Kommentera

Publiceras ej