Den som söker han finner!

4kommentarer

När jag kom hem lite lagom sent igår så mötte jag min granne nästan krypande på alla fyra. Trodde först att han hade kollat väldigt djupt i glaset. "Hej vad gör du?" frågar jag lite funderande! Han var så upptagen med vad han gjorde att min närvaro skrämde halva livet ur honom. Anledningen till den något låga kroppsställning från min granne var en borttappad cykelnyckel. Vilken tur att jag kom hem för det tog mig inte många minuter att leta upp den förlorade nyckeln. Grannen blev glad men jag blev ännu gladare över att få komma in från den blåsiga kalla kvällen.
 
 
:-)

4 kommentarer

Mia

09 Mar 2013 06:33

Vilken tur att du fann nyckeln.... och vilken underbart vacker bild du presenterar. Kanonskärpa.

AnnaKK

09 Mar 2013 09:31

Vilket fint foto på sothönan! :-)

Inga borttappade cykelnycklar här - och förhoppningsvis inga andra nycklar heller. Skönt att du kunde hjälpa till att hitta den.

Det var åtskilliga minusgrader här i morse, men nu har solen kommit fram så det ser ganska lovande ut. Bara det inte är samma iskalla vindar som det var igår och iförgår... Brrr... Fast jag lär nog inte hinna vara ute så mycket ändå idag, så det kan väl kvitta kanske... Ska ha gäster ikväll, så jag borde inte sitta här vid datorn nu utan snarare storstäda typ hela huset... <:-) Sen ska det lagas mat också... Phu! Men när allt är klart och gästerna har kommit blir det desto trevligare och roligare!!

Ha en fin lördag/helg du också!!! :-)

Jessica Fotar

09 Mar 2013 11:24

Fin bild )

Spanaren

09 Mar 2013 13:41

Funderade på om det var en sothöna och får då se att någon har skrivit det. Toppenfin bild!

Tur att du hittade nyckeln *tumme upp*

Trevlig helg/kram

Kommentera

Publiceras ej