Återvänt till snön!

4kommentarer

Nu är jag hemma efter en trevlig tripp med flickorna. Mycket mys, skratt och gott att äta har vi hunnit med. Boris har inte bara fått besök utan även ett litet bidrag till sin och de anställdas löner. Med bilen full med allt från barnkläder till hårnålar styrde vi hemåt när pengarna sinat. Vädret har varit toppen och minus i de delar av landet som vi har varit. Kan inte fatta att vi här i lilla östra hörnan fått så mycket snö att vi lätt skulle kunnat delat med oss till andra kommuner. Troligtvis så får vi väl behålla vår snö tills den har smält bort av sig själv. Om solen är hygglig nog att skina, så ska ni nog få se på vår.
Men nu är det åter vardag med möte och andra förpliktelser.
 
 
Hoppas ni haft en trevlig helg!
 
.-)

4 kommentarer

♥ Carina ♥

25 Mar 2013 16:36

Härligt med en helg fylld med energiboost! :)
Kram

Anonym

25 Mar 2013 19:17

trevligt med rolig shopping:)

Emmie

26 Mar 2013 00:40

Tack ännu en gång för en helt underbart trevlig tripp :) måste göras om snart igen ;) kram

AnnaKK

26 Mar 2013 07:30

Låter som en lyckad helg! :-) Ku-u-u-ul!!!

Man får inte titta för lågt om dagarna nu, utan försöka hålla snön borta från synfältet! Tittar man högt ser man ju en härligt blå himmel och en stor sol! (Fast man ska förstås inte heller titta på termometern...)

Svar: Det gick tillräckligt bra på tentan för att jag skulle få VG - vilket kanske var "dumt" eftersom jag under den här delkursen hade kommit fram till att det gott och väl räcker med att få G i slutbetyget. Men nu känner jag ju press på mej att prestera VG igen, på den tentan jag håller på att skriva på nu... :-I Och att nå upp till det betyget är sannerligen inte lätt - man får vara grymt noga med vad man väljer att redogöra för utifrån frågorna, så man verkligen lyckas få med allt nödvändigt inom det begränsade antalet ord man får använda sej av... BLÄ!!

Kommentera

Publiceras ej