Utan bil försmäktar jag på denna ö!

4kommentarer

Eftersom sonen lånat min bil så tänkte jag bara sitta på en sten och bara vara idag. Ska jag nu vara riktigt ärlig så ska jag försöka få ordning på lite måsten som jag har haft hängande över mig. Samtal som ska ringas, hela fyra stycken. Som ni alla vet så tar det ju sin tid att ringa "vissa" samtal. När jag skulle ringa ett av dessa måsten i förra veckan så blev jag kopplad till alla möjliga och omöjliga stället, så till slut var jag tillbaka där jag började, utan att fått någonting uträttat. Så kan det vara ibland eller rätt så ofta nu för tiden. Men idag så har jag massor av tålamod!!
 
 
 
Ha en bra dag!
 
:-)
 
 

4 kommentarer

Annika

02 Dec 2013 10:27

Vad bra att du har en sån dag idag. För visst blir man förbakad då det ska ta en sån tid bara för att ringa ett samtal. Ha nu en bra Måndag. Kram på dig.

S

02 Dec 2013 12:31

Ja vissa samtal är då rena äventyrsstigen med nya hinder som ska besegras vid varje station. Låter bra att du har tålamod idag! Hoppas det flyter på så du får tid över att sitta på din sten.

Kram!

TantGlad

02 Dec 2013 18:25

Bra med ett gott tålamod då man ska ringa och kanske måste sitta i nån väntkö i timvis, inte kul det.
Skönt få lite måsten och tråksaker undangjorda.
Men nu är det kväll, och jag hoppas du gjort imaan detta och kan vila lite åxo.
Måndagskramar från mig!

Soffie

02 Dec 2013 18:53

Hihi vilken härlig bild. Ja jisses vilken tid det tar ibland med sånna där tråkiga men måstesamtal..hoppas du kom fram till alla och fick prata med rätt folk...

Kommentera

Publiceras ej