Timeout!

3kommentarer

Varför ska det se så oförskämt lätt ut då andra springer med långa steg och normal andning. Jag började intervallträna i somras innan jag skadade mig. Tänkte att jag skulle börja att springa lite eftersom att jag hade någonstans i bakhuvudet att det kändes skönt och befriande på något sätt då när jag för många år sedan löptränade. Men eftersom motivationen saknas så har jag liksom inte riktigt kommit igång. Men nu så....för att komma i toppform så ska man ta en timeout för att bli en bättre löpare enligt en ny studie. Sagt och gjort.... så då börjar jag med det. På obestämd tid :-)
 
 
Ha en finfin dag!
 
:-)

3 kommentarer

S

11 Dec 2013 21:53

Ett steg i taget! :)

Spanaren

12 Dec 2013 07:43

Ska du röra på dig så gå! Du har inte ens läkt ihop helt än och så börjar du tänka på att springa igen ... fy och åter fy. Gå och gå med broddar på. Det räcker och det är vetenskapligt bevisat. Hörde du?
/kram

AnnaKK

12 Dec 2013 10:11

Ha-Ha!

Det går säkert alldeles utmärkt att visualisera fram en vältränad löperska med ett lätt och vägvinnande steg. Men när det hela ska omsättas till praktik tror jag Spanaren här ovan är ganska rätt på det: GÅ istället!!! :-)

Maken har börjat kännas sej svag och otränad nu igen, och tycker att en crosstrainer-maskin vore en perfekt julklapp... Vi som redan har ett hemmagym ståendes i källaren. Det är ständigt i vägen, och absolut INGEN har minsta lilla lust att använda det. Ska man nu behöva ha en crosstrainer i vardagsrummet också, att trassla in både sej själv, hunden och dammsugarn i...? 8-X

Kommentera

Publiceras ej