Gääääääsp!

5kommentarer

Oj vilken helg! Hur kan man bara hinna med så mycket trevligheter på en och samma helg när tiden upplevs som den går i raketfart. Det är nog inte bara jag som tycker att året tråkigaste månad och halva december gått väldigt fort. Hur som helst så är det måndag idag en väldigt gäspig måndag. Min kropp vill liksom inte vakna, den är fortfarande kvar i sängstadiet. Ärligt så hade jag nog legat kvar där ännu om jag inte varit hundägare. Lika bra att jag tar tag i mina göromål innan det är dags att krypa ner igen :-)
 
 
 
Om du kan behålla ditt lugn
när alla andra tappar huvudet,
så är det mycket möjligt att du
inte har fattat vad som hänt.
 
Hoppas du får en bra fortsättning på dagen!
 
:-)

5 kommentarer

Spanaren

16 Dec 2013 14:30

Älskar mörker och älskar vinter för alla tar det så lugnt och myser på *ler* Nu till jul är det dessutom så vackert med alla juleljus och så.
Men vila vackra prydnadshundar *wow*
Fina klokord ... tackar för dem/kram

Bosse Lidén

16 Dec 2013 18:05

Behöver du verkligen gå ut med de fyra hundarna? :)
Håller med. Trista november gick raketsnabbt och halva december har runnit på fort.
Denna mörka måndag har varit riktigt gäspigt och jag har ingen som helst lust att vara vaken. Kram

Skogsfen

16 Dec 2013 22:34

Vilka urläckra katter. Ser ut som en kör, men de kan ju gäspa med. :)
Tiden går inte, den springer.
Kramis.

Soffie

16 Dec 2013 22:53

Å vad söta...bra klok ord med, kramen

AnnaKK

17 Dec 2013 08:58

Piggare idag, eller!? :-)

Det där "ordspråket" gillar jag skarpt - kanske är det något sådant som har drabbat mej, för jag känner mej faktiskt onormalt lugn och avslappnad inför den stundande julen. :-D (Fast det tror jag främst beror på att vi har skippat julklappsbytandet - i år får var och en köpa sina egna julklappar, om man ens vill ha några. För egen del känns det som om jag sedan länge redan har allt vad jag nånsin kommer att behöva - och mycket till! Phu...)

Nix, inget om husköp ang vårt bankbesök. Vi träffade en av dem som sköter bankaffärer åt företag, för nu ska maken starta eget AB för att kunna bli av med sin del i ett annat AB... Tydligen bästa sättet om man inte vill skatta bort typ hälften... Attans, att jag inte sökte nån ekonomiutbildning till vårterminen!?! <:-I

Kommentera

Publiceras ej