Fiskeväder!

5kommentarer

Såg flera stycken som var ute och fiskade med sina båtar idag då jag körde in till stan. Såg rätt så avkopplande ut måste jag säga, men i kallaste laget för en fryskyckling som mig. Mycket varmare och skönare där jag har varit idag, för jag och mina stora barnbarn har varit på bio. "Sune på bilsemester" blev det! Trevlig stund och barnen var mycket nöjda. Efter bion var vi hungriga och från en enig kör blev det MCD, inte mitt favoritställe men någon gång ibland så kan man ju stå ut. Konstigt nog så blir jag bara mätt för stunden efter att jag ätit en massa fet mat, kan ju vara det som är meningen, ju mer skitmat man äter desto mer vill man ha. Ska nog börja fila lite på mitt kommande nyårslöfte. Hörs vidare om det... :-)
 
 
 
Söndagsnattinatti på er alla!
 
:-)

5 kommentarer

Eivor

30 Dec 2013 00:21

Ja det ser lite kallt ut. Skulle inte vilja stå där även om jag gillar att fiska.

Här var det sol och blå himmel idag men inte så där jättevarmt precis heller.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.

Kramen

Tess

30 Dec 2013 08:02

Tusen tack fina du, vad glad jag blir! :) Kram

Annika

30 Dec 2013 08:46

Lite konstigt att se dessa fiskare då det väl borde vara is på sjön. Vacker bild. Nä skräpmat är gott men fy vad dåligt man på då man ätit av det.
Ett gott slut och ett gott nytt år. Kram,kram.

AnnaKK

30 Dec 2013 09:20

Jag förvånades över hur milt det var ute vid havet i helgen - ingen kyla alls, även om det blåste en del. :-) Men fiskare såg jag nog inga...? Däremot såna där kite-surfare! De har väl sin bästa årstid nu, tror jag.

S

30 Dec 2013 18:36

Fin bild! Men jag föredrar nog en varm biograf. Nog är det något i skräpmaten som ska lura en att vilja ha mer...

Kram!

Kommentera

Publiceras ej