Dubbar på!

5kommentarer

Nu som först har även min lilla blå fått dubbdäcken på. Det var på tiden kan man tycka, kom ju inte som en överraskning precis att dubbdäcken skulle på just nu. Så nu kan det snöa bäst det vill. Konstigt att jag alltid ska vara ute i sista minuten. Bättre sent än aldrig kan jag ju trösta mig med. Förr bytte jag alltid däcken själv, men nu mera så tittar jag bara på. 
 
 
Gozzi gillar snö!
 

Ha en bra lördag :-)
 
 
 
 

5 kommentarer

S

07 Dec 2013 22:26

Vilken härlig bild!

Vi har faktiskt inte fått på vinterdäcken ännu, men eftersom min man ligger för ankar i influensa så är det sak samma, jag kör inte bil. Men bra att du fick det gjort!

Kram!

AnnaKK

08 Dec 2013 09:19

Vilken stil han har, Gozzi, på detta foto! :-D

Dubbdäcken till min bil bad jag om att få pålagda nångång i början av veckan, och till sist vart jag lovad att det skulle bli gjort i torsdagskväll. Men när den kvällen kom så var det ju så klart INGEN som ville gå ut till "Sven" och fixa den saken... 8-I

Så när jag skulle skjutsa dottern till sjukgymnasten i fredagsmorse fick jag låna en annan bil... Men det gick ju bra det också! Och NU är det "vinterskor" på min, så imorgon kör jag den när vi ska dit igen. :-)

Så vida inte dottern känner att hon kan köra själv då - hon ska testa lite idag, om det funkar. Det är höger knä hon har opererat, så det bör ju helst gå att hålla benet i samma läge en längre stund, plus flytta det mellan gas- och bromspedalen... <:-)

TantGlad

08 Dec 2013 11:34

Häääärlig och glad bild.
Ja bättre sent än alldrig Hihihi.
Önskar dig den bästa söndagen vännen.
Kraaam.

Ailas

08 Dec 2013 16:53

Men så bra! Med vinterdäcken på, menade jag... för man vet aldrig när snön eller isen överraskar. Du har kanske klarat dig ännu?

Här har det varit full snöyra nästan hela dagen idag. Nu har det lugnat ner sig och det är så vackert. Ska nog ta en liten mörkerpromenad strax... för snart kommer visst snön att slaska bort, sägs det.

Kramar!

Spanaren

09 Dec 2013 07:43

Känner igen mig / Sokko

Ljuvlig bild säger matte /kram

Kommentera

Publiceras ej