Australien!

7kommentarer

Resan hit gick mycket bra och alla flygen passade sina tider. Det var underbart att krama om sonen igen. Inte konstigt att han trivs bra i detta underbara klimat. Solen skiner varje dag och vi har bara latat oss nu i borjan. Idag ar vi i Plaza for att shoppa lite och da hittade jag ett internet cafe. Var ju bara tvungen att passa pa att skriva lite om hur vi har det. Inga foto idag pa nagra vilda djur som springer runt, ni far vanta tills jag kommer hem. Igar visade sonen runt oss pa universitetet som han studerar pa. Vi akte buss dit, mycket smidigt att ta sig vart man vill med buss har. Alla ar grymt snalla och hjalpsamma. Hoppas ni har det bra hemma och att solen fortsatter att skina. 
 
 
Lite svart att skriva utan vissa vokaler :)
....och sa kanns det betydligt battre att ha ont har i Australien!
 
 

7 kommentarer

S

27 Aug 2013 13:05

Härligt att den långa resan gick som planerat. Det måste vara skönt att se sonen igen! Hoppas ni får en massa spännande och trevliga upplevelser.

Kram!

♥ Carina ♥

27 Aug 2013 17:47

Härligt att höra att allt är bra!
Hihi, lite kul när å, ä och ö saknas :)
Kram

Ailas

30 Aug 2013 13:56

Hej! Oj, är du i Aussielandet... härligt, härligt! Jag har missat så mycket, när jag har levt utanför bloggvärlden ett tag. Har mycket att läsa igen!

Hoppas att du får det så där riktigt, riktigt underbart och får se och uppleva MASSOR. Ser fram emot bilder och utförligt reportage senare.

Varm kram och var rädd om dig!

Bosse Lidén

30 Aug 2013 15:41

Alltid skönt när restider stämmer. Förstår att det måste vara underbart att få träffa sin son igen. Det låter som en drömresa att åka till A.

AnnaKK

01 Sep 2013 18:40

Vad härligt det låter där, på andra sidan!! :-) Hoppas ni har underbara dagar fullproppade med roligheter!

Här känns det för tillfället som att hösten har kommit. Pang-bom, och lagom till den här helgen. Suck... Men september brukar ju kunna bjuda på en hel del fina dagar, så jag hoppas det snart kommer några såna! :-)

Ha det gott!!! Och hoppas axeln läker fint i värmen!! :-)

envingad

07 Sep 2013 16:56

Men åhh.. har du farit iväg och lyxa dig lite.. så härligt :) Hoppas du får det bäst där nu och njuter allt som går.. kram

Spanaren

10 Sep 2013 15:39

Nämen är du hos sonen *kul*
Fint foto/ kram

Kommentera

Publiceras ej