Träningsvärk!

3kommentarer

Idag har jag en grym träningsvärk efter gårdagens lånpromenad i rask takt. Ett varmt bad efter morgonens hundpromenad gjorde susen. Nu måste jag bara köpa nya gympaskor, för de två paren som jag köpte förra sommaren och som jag slitit på sedan dess är helt slut. Fattar inte varför det måste vara så dyrt och jag som måste ha två par att växla mellan eftersom jag går så mycket. Så det får bli ett par idag så får jag köpa ett par när jag ska till Göteborg om en månad.
 
Hoppas jag inte sliter ut Gozzis tassar också.
 
 
:-)

3 kommentarer

Spanaren

24 Apr 2013 14:57

Tog en bild av Odis tassar då han levde i mossa och den bilden blev bra. Din bild av Gozzis fötter bland blommor blev också bra ;.)

Smart med 2 par att jag inte har tänkt på det förr?!?! Men varför så dyra ... alla ska ju ha spinga-fort-skor på sin fötter även om de bara går/kram

Anonym

24 Apr 2013 19:47

härligt med promenader, hoppas du hittar 2 par nu som inte är alltför dyra. härlig bild på tassarna.Har du något outlet affär i närheten där du bor? Det brukar löna sig att kolla in de affärerna.

Eivor

24 Apr 2013 22:49

Nej tassarna måste räddas. Det räcker med två par gympaskor. Själv kan jag inte gå i sådana (måste ha klack) men jag såg ett par jättefina för ett tag sedan. Men, precis som du säger, dyra. Jag reagerade på priserna när jag såg mig omkring och det var inte de toppenmoderna dyraste heller. Hoppas du hittar något till rimligt pris.
Tack för din kommentar. Fisken har jag inte gjort själv utan jag har fått den.

Ha det fint

Kram

Kommentera

Publiceras ej