Sommarsulor på!

6kommentarer

Helt utan planering och som vanligt inte ute i god tid då det gäller däckbyte så har jag nu fått de på plats. Tusen tack snälla Elias. Det är en underbar känsla att köra nu när man slipper höra oljudet från däcken. Tyst och lätt smyger vi nu runt.
Solen som skulle komma idag har fått annat för sig, men trots halvorkan har vi 13 plusgrader så jag får vara nöjd. Om nu droppar räknas så har det regnat lite också.
Men igår hände något konstigt i alla fall för en skogsmulle som mig. Jag var ju ute och grillade in våren med barn och barnbarn igår och det var ju underbart skönt. Men när vi skulle gå ner till vattnet för att mata svanarna med brödet som var kvar blev det helt plötsligt dimma och isande kallt. För sjövana så var detta något som brukar inträffa då varmt och kallt möts, men för oss mullar så såg det ut och kändes som isrök när det kom farande över vattnet.
 
 
 
När lillasyster ska vara med storebror och kusinerna när de klättra på stenar så kan det lätt hända en olycka.
Efter en stunds gos med sin mamma var hon igång igen för att hoppa runt som om inget hade hänt.
 
 
Isröken på väg in över vattnet.
 
 
1-åringarna satt som små rödsippor i ekbacken :-)
 
 
Då var halva denna månaden redan gången!
 
:-)

6 kommentarer

♥ Carina ♥

15 Apr 2013 18:29

Vilken härlig gårdag!
Vad skönt det är då sommarsulorna är på. Här får det dock vänta ett tag till...
Kram

♥ Carina ♥

15 Apr 2013 20:11

Sv: Och jag går på andra natten utav fyra :)

soffie

15 Apr 2013 20:24

vilka underbara bilder du visar,men ajaj va ont hon fick fina tösen där, tur det går över snabbt på de små, å va mysigt ni hade det ,kramen

TantGlad

15 Apr 2013 20:41

Nu smyger både du och jag fram med våra nya sommarskor. Visst blir det så mycket tystare.
Uscha då För olyckor, men tur att det då finns goa mammor till hands.
Vacker Bild där med dimman.
Ha nu så jättegott från mig.
Kramar i massor.

Annelie

15 Apr 2013 21:50

Vilken härlig dag o massa kusin bus!!

AnnaKK

16 Apr 2013 07:35

Måste ha varit samma väderfenomen som inträffade i Sölvesborg i söndags. Mina svärföräldrar var dit tillsammans med ett par vänner för att ställa upp en husvagn för säsongen på campingen, och hux-flux hade solskenet förbytts till dimma och iskalla vindar från havet... <:-I

Här i inlandet var det en riktigt skön vårdag igår på eftermiddagen och kvällen. Vilket jag känner tydligt idag: Min pollenallergi har satt igång! :-( Och just för att det har varit vinter så länge har jag förstås inte haft en tanke på att köpa hem ögondroppar i förebyggande syfte... Så det får bli en sväng till Apoteket så fort de öppnar idag! <:-)

Kommentera

Publiceras ej