Hål i väggen!

3kommentarer

Jag mer och mer börjat funderar på om det verkligen är något mera än gips och reglar mellan min och grannarnas väggar och tak. Inte nog med att min ena granne varit förkyld i snart en månad och hostat dag som natt. Nu har någon annan av mina grannar köpt ett dragspel och det är ett instrument han inte kunnat spelat på innan om han inte är tondöv vill säga. Träning ger färdighet, så jag tror jag ska byta bort min nattjänst mot en dagtjänst istället om nu inte min snälla granne vill börja spela vaggvisor. Apoteket nästa i morgon, värstingpropparna ska bli mina.
 
Hellre en hel hönsfarm på stallbacken än en dragspelsspelande granne.
 

Jag vet inte om jag sagt det innan
Vääääääääääääääääääääääärmen är på väg :-)
 
 

3 kommentarer

soffie

10 Apr 2013 21:39

usch vad jobbigt att du har det så lyhört hos dej, suck det blir jobbigt att höra allt som man inte vill höra... så fina de är hönsen å håller med hellre höns en dragspel ;) kram

Inger Maryissa

10 Apr 2013 21:41

Jobbigt med väggar som inte isolerar så bra mot ljud och kan tänka mig det är jobbigt med dragspelsljudet
Här där jag bor hör jag nästan aldrig någonting från grannarna
kram

AnnaKK

12 Apr 2013 07:57

Men fy så jobbigt när det är så-å-å-å lyhört i huset... :-( Såg på nåt sånt här inredningsprogram på tv i förra veckan (Äntligen Hemma, måste det väl ha varit!?) hur de ljudisolerade en vägg i en lägenhet för att slippa höra grannens tv in i sitt sovrum. Kanske nåt att satsa på!? Dottern och hennes kille säger förresten att de vaknar av att de hör sin grannes väckarklocka genom väggen - men grannen själv tycks inte höra den. Eller stänger ivarjefall inte av den... Suck!

Regn här idag! Även om jag inte älskar regn, så måste det ju ändå ses som ett tydligt vårtecken nu! :-)

Kommentera

Publiceras ej