Åh regniga natt!

2kommentarer

Kan nog inte komma ihåg att något regn har varit så välkomnade och efterlängtat som nattens, inte i år i alla fall. Plusgrader hela natten och om man nu ska tro väderprognosen så ska det inte bli flera bitterkalla nätter framöver, kan det vara så att de 40 martyrerna gjort sitt. Fåglarna försökte överröstade varandra med sina något hesa stämmor idag. De ska väl sjunga upp sig nu inför parningen. Kärleken kan ju förvisso vara förblindande men fasantuppen som uppvaktade två välsvarvade hönor nu på morgonkvisten såg inte Gozzis intresse för att få sätta tänderna i honom. Som tur var Gozzi kopplad och tuppen kunde fortsätta med sitt svärmeri. Kan ju alltid hoppas att det resulterar i små fasanbebisar till sommaren.
Eftersom det nu är fredag och en stundande firarhelg av småtjejerna väntas så firar jag detta med att hälla upp provian i ett cocktailglas inför deras 1-års firande. Nu slänger jag upp fötterna i Eketorpen och drar filten över mig innan det blir dags att ta tag i dagen.
 
 
Trevlig fredag mina vänner :-)

2 kommentarer

soffie

12 Apr 2013 20:44

ååå nu är väl äntligen våren på väg...

Mia

13 Apr 2013 08:57

Ja, våren ÄR välkommen, i år, precis som alla år. När vitsipporna titta fram, först litet försiktigt och sedan exploderar hela naturen med nyutslagna sippor, krokusar, björkar... ja ALLT - det är en härlig årstid. Lika härligt varje år...

Kommentera

Publiceras ej