Upp och nervänt

4kommentarer

Så fort man ska göra något så blir hela hemmet upp och nervänt. När jag flyttade hit så hade den förra ägarens flickvän målat en stor målning på väggen. Min dotter tyckte att jag skulle måla över den direkt men jag tycket det kunde vänta lite. Men i veckan så tog jag tag i rollern för att se till att det stormande havet med en flicka liggande bland vitingarna och den blinkade fyren, 2 meter lång och 130 bred blev övermålad. Nu ångrar jag att det inte blev av innan, för det är så skönt att stormen har lagt sig och rummet har fått ett mer harmonisk lugn över sig. Nu är det bara en övermålning till sedan är det klart.
 
 
Gozzi är inte bättre så i morgon blir det inläggning.
Så får vi se vad det är som gör honom så sjuk.
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

AnnaKK

04 Nov 2012 08:44

Om det är illa när man själv är sjuk så är det ju ingenting mot när ens barn eller husdjur är det! :-( Hoppas veterinärerna kan lista ut vad som fattas Gozzi, så han kan få snabb hjälp. Håller tummar och tår!!!

Det gjorde du nog rätt i som målade över det stormande havet. Möjligen kan du hänga dit en tavla över ett lugnt och stilla vattendrag nån gång i framtiden, om du nu nånsin skulle börja sakna bilden. :-)

Johanna

04 Nov 2012 19:55

ibland kan det vara bra och vänta, ibland inte, men skönt det är gjort nu :) Eller nästan :)

kaffehörnan

04 Nov 2012 23:53

Jag hade de bra

soffie

05 Nov 2012 21:51

men usch va jobbigt för din Gozi hoppas nu vetrinären ser vad som är felet så han är pigg snart igen, kramen

Kommentera

Publiceras ej