Tidig Tisdag

3kommentarer

För att få en riktigt lång tisdag så ställde jag klockan på tidigt, inte för att jag var så pigg då men nu efter att hunden fått sig en promenad och jag snart frukost så känns det ännu så länge helt ok. Efter mitt goda morgonte så ska underskåpen i köket bli färdigmålade. Jag tror ni kommer förstå hur gamla mina skåp är om jag berättar att de är masonitfärgade på insidan. (Samma färg som lövet på bilden) Men nu ska de bli vita och fina, precis som överskåpen, så nu får de duga så länge jag bor kvar här.
 
 
Var tog alla fina höstfärger vägen?
 
 
Önskar alla en bra tisdag :-)

3 kommentarer

AnnaKK

20 Nov 2012 10:18

Av din beskrivning av skåpens insida att döma, så är de troligen typ jämngamla med dem som vi målade om tidigare i höstas i dotterns lägenhet. :-) Rejäla kvalitetsinredningar som absolut är värda att måla om istället för att bara riva ut och ersätta med nya.

Långt om länge kom solen fram ur dimmorna här igår, men idag är det nog alldeles för mycket moln på himlen för att den ska ha minsta lilla chans att göra om den bedriften... <:-)

Annika

20 Nov 2012 22:25

Så fint ni kommer att få det i ert nya ljusa kök.

soffie

20 Nov 2012 22:47

idag kom inte solen fram hos mej blä så det blev en tung å grå dag här. hoppas du fick en bra dag å va fint lövet är :)va kul att göra om vad ljust å frächt det blir.kram

Kommentera

Publiceras ej