Sömnlös

6kommentarer

Det är inte lika roligt att vara utan sömn en hel natt när man är ledig. Gozzi har kräkts hela natten och jag har sprungit upp hur många gånger som för att lägga ut tidningar. Det är ett tag sedan nu han var inne i en sådan period men sist var han riktigt sjuk, fick tvångsmata honom i flera dygn. Enda sedan han var liten har han varit dålig i perioder, lika jobbigt varje gång det kommer. Denna gången har jag inte en aning om varför han blev sjuk, ibland kan det bero på vad han ätit för han kan inte äta något annat än sitt specialfoder, minsta lilla gnutta av annat så blir han jättesjuk. Så man får passa honom hela tiden ungefär som ett lite barn. Jag vet en gång när vi var på fisktorget och sålde julgranar och Gozzi var med och mannen som hade sina granar bredvid oss satt och åt av sin medhavda matsäck och när han ätit färdigt så gick han bort till Gozzi. Jag trodde att han skulle klappa honom men han gav honom en fralla med rökt medvurst på och efter det så blev Gozzi jättedålig. Hoppas inte att det ska bli så långvarit denna gången. Han har i alla fall fått behålla maten än så länge som jag var och hämtade på djurkliniken i eftermiddags och som han nu fått en liten sked av. Stackars Gozzi.
 
Idag är han i skuggan av sig själv
 
Håller tummarna för en natt
med massor av sömn.
 
:-)

6 kommentarer

AnnaKK

02 Nov 2012 07:42

Nämen, stackarn!! :-( Och stackars dej också, för det där är ju verkligen urjobbigt. Hoppas innerligt att han har tillfrisknat igen nu, och att du har fått sova din bästa skönhetssömn denna natt!!

Kramar!!! :-)

Johanna

02 Nov 2012 08:19

Ja eller hur! Jag tycker det är upp till var och en om man vill leva ensam, tvåsamhet och till och med tresamhet, finns det med. Men man är inte loser för man välja ensam... Den reklamen blir så förbannat fel!

oh stackare, hoppas Gozzi mår bättre snart igen! Vacker bild i alla fall

kaffehörnan

02 Nov 2012 09:33

Godmorgon
Fy och må dåligt

komig

02 Nov 2012 10:55

Hej, ville bara tipsa om att jag har en tävling om dagens blogg, var med och tävla.
http://komig.blogg.se

mimmione.blogg.se

02 Nov 2012 15:39

stackarn hoppas han kryar på sig, en jättefin bild på din hund.

Inger Maryissa

02 Nov 2012 21:34

Vilken otur att inte få sova en hel natt nu när du är ledig.
och stackars vovve som mått så dåligt och har en så känslig mage
hoppas han kryar på sig snart
Fin bild !
och hoppas nästa natt blir bättre och med bättre sömn
kram

Kommentera

Publiceras ej