Sol i öster

2kommentarer

Tittade ut och såg att solen var framme för ett kort ögonblick, men inte så länge så att jag hann ut med kameran. Från norr så närmar sig blågrå moln och jag fick en känsla av snö, nu skulle det inte komma snö före fredag men att spå väder idag är inte lätt. Igår så regnade det hela dagen det däremot vet jag och man behövde inte ta sig många steg innan man var dyblöt. Hunden som inte gillar regnväder var rätt så snabbrastad. Vädret spelade inte så stor roll igår eftersom jag hade förmånen att få följa med på babysim nu när svärsonen jobbade. Alltid lika kul att se hur barnen gillar att få plaska runt.
 
 
Solen tittade fram igen,
men det regnar också :-)

2 kommentarer

♥ Carina ♥

26 Nov 2012 13:39

Vilka härliga blickar du fångat på bild :)
Åh vad mysigt med babysim. Det gick vi också på då barnen var små :)
Kram

AnnaKK

26 Nov 2012 19:37

Det där med babysim har jag aldrig kommit i nån närmare kontakt med - men vad jag förstår som gillar de allra flesta småttingar detta. Mycket!?! :-)

Själv säger jag som din (och min!!) hund: Fy bubblan för detta blöta väder! :-I Nästan så det faktiskt skulle kännas bättre med snö nu - det är ju ändå snart december ju... Och snö är iallafall betydlgit roligare att fotografera än vad regn är! :-D

Härligt att det blir en fortsättningskurs till våren! :-) Och en fin-fin julklapp till dej själv innan dess!

Kommentera

Publiceras ej