Ordningen återställd

5kommentarer

Gozzi är hemma och han ligger nu i sin korg mycket nöjd och belåten att få vara där. Men jag vet inte om jag är så mycket klokare om vad det var för fel. Det krävdes en mycket större utredning än den de gjorde så nästa gång han blir sjuk så ville de att den skulle göras. Jag vill inte att han ska bli sjuk någon mera gång så jag funderar inte över det. Både för Gozzis och min ekonomis skull.
Ikväll är det fotokurs igen och då ska vi praktisera det vi lärt oss. Inställningar och ISO och lite annat. När min dotter var här igår så fick jag tillfälle att få öva lite med kamerainställningar när lilla E behövde ha sig ett bad i diskhon efter att inkomsterna fyllt hela blöjan.
Ärligt talat så var det var väldigt nära att jag körde på med de gamla invanda inställningarna då man bara trycker. Men skam den som ger sig.
 
 
:-)
 

5 kommentarer

Annelie

08 Nov 2012 20:03

Mitt <3 var så glad i mormors diskho :))

Inger Maryissa

08 Nov 2012 20:51

Kan tänka mig det är skönt att vovven är hemma igen och hoppas han får hålla sig frisk.
Och vilka söta bebis-foton du har här
ur-mysiga !
kram

Johanna

09 Nov 2012 06:43

Härliga bilder! =)

hoppas han slipper bli sjuk igen, håller tummarna! :)

Ja det gör vi kanske, vi skall dit på fredag :)

AnnaKK

09 Nov 2012 07:45

Skönt att höra att Gozzi är hemma igen, och det får vi verkligen hoppas att han slipper bli så där dålig nån mer gång! Även om man har försäkrat brukar det bli galet dyrt ändå att göra "stora saker" hos veterinären... :-( Om försäkringen ens gäller när man för en gångs skull skulle behöva den!? Men i övrigt kan man inte vara annat än imponerad av djursjukvården vi har numera. När jag var liten kändes det mest som om veterinärer bara kunde avliva sjuka/skadade husdjur, men idag fixar de det mesta. :-)

Inomhus tycker jag det är ganska svårt att använda egna inställningar, men det är nog mest för att jag nästan aldrig använder blixten och därför inte har lärt mej exempelvis blixtkompenseringen så värst bra. Blixten lär ju även vara synkad med en viss slutartid, som jag har för mej är 1/250 s...?

Borde allt plugga på lite grann om det där jag också!!! :-D

Däremot kan jag exponeringskompensationen utan och innan. :-) Utan den är det egentligen ingen idé att köra med slutar- och bländarprioritetslägena ju, för fotona blir ju som du säger oftast antingen för ljusa eller för mörka om man inte justerar med hjälp av den.

Svar på fråga: Ja, fotot från vägen genom allén är taget i farten genom vindrutan på husbilen. :-)

Ha en fin fredag!!! :-)

Marie-Louise

09 Nov 2012 14:04

Vilka bedårande bilder :) Kram

Kommentera

Publiceras ej