Lite av varje

3kommentarer

Som alla andra så tänker jag skriva lite om fotboll. Eftersom jag nu var på jobbet när matchen gick så är det inte utan att jag småler när jag tänker på att det var flera än jag som missade matchen. Jag missade i och för sig hela men många missade den del av matchen efter att England gjorde 2-1 målet. Hur många gånger som jag sett målen på datorn har jag ingen koll på, men många är det. Vilken uppvisning, jag njuter av varje steg. Jag hade så gärna velat vara en av alla de som fick taket på den nya arenan att lyfta efter det sista målet. En sak som jag funderat lite på idag är vad Zlatan viskade till sin motspelare efter andra målet. Jag tror nog inte att han bad om ursäkt. Eller?
Solsken, hundpromenad, trevligt sällskap, kamerainställningar och god lunch har jag annars fördrivit eftermiddagen med. Nu ska jag vila lite innan nattens jobb så att man orkar hålla ögonen öppna till fredag morgon.
 
Lite från dagens fotografering
 

:-)
 
 

3 kommentarer

AnnaKK

15 Nov 2012 17:58

Eeeh... Ja, gissa vem som gick och la sej strax efter att andra halvlek hade börjat!? <:-) Skulle lyssna klart på radion, var tanken, men medans jag var och borstade tänderna så passade Zlatan på att dundra in två mål. Och när han gjorde sitt fjärde förstod jag definitivt att jag borde ha stannat kvar vid tv:n... Men jag har också tittade på alla repriser på datorn idag, så nu känns det helt okej med den saken trots allt! :-D

Och vilket VÄDER det har varit idag! Helt underbart med både sol och (snudd på iallafall) värme!!

soffie

15 Nov 2012 20:34

vilket underbart väder det blev idag!vilka fina bilder du visar..härligt för Sverige att de vann..kramen

Annika

15 Nov 2012 20:37

Då det har varit det stora samtalsämnet idag så har jag förstått att Zlatan gjorde bra ifrån sig som vanligt. Hoppas att ded blir en lugn natt för dig. Ha det så gott.

Kommentera

Publiceras ej