Långa ord!

4kommentarer

Uppe med tuppen även idag och för att allt skulle vara som vanlig så regnade det även denna morgonen. Dagens möte bestod av många långa ord. Beredningsprocess, personalomkostnadersprogram, fjärrvärmesutbyggnad, uppdragsredovisning, energieffektivisering, kompetenshöjning, ersättningsrekrytering för att nämna några. Ibland brukar jag roa mig med att se hur många ord jag kan få ut av ett lång ord. Men det är inget som jag pysslade under dagens möte. I vilket fall som helst så har även denna dagen gått i ett rasande tempo. Nu börjar det kyla på så om det tänkt regna även i morgon så lär det med all säkerhet bli vitt och fint på marken.
 
Skulle nog kunna tänka mig att gunga bort ett par dagar månader eller så.
 

:-)
 
 

4 kommentarer

Annelie

29 Nov 2012 17:39

Åh va skönt det skulle va och åkt iväg till sol o bad!! Kram

Inger Maryissa

29 Nov 2012 20:33

Efter flera dagars regnande här också så kom snön till slut förra natten här i Stockholm
och det är vackert med det vita på marken och träden, och föredrar riktig vinter framför regn och slask
Ljuvlig bild....och ja, jag skulle också kunna tänka mig att vara där ett bra tag över vintern
kram

AnnaKK

30 Nov 2012 07:57

He-He! Det där med att plocka ut ord ur andra (vanligtvis långa!) ord var jag så gott som mästare på i yngre dagar. :-D Vi gjorde det emellanåt på svenskalektionerna i skolan på högstadiet, men jag tyckte det var så kul så jag ofta gjorde det hemma också. Ja, det händer ibland än idag. :-)

Inget regn här - och tack och lov ingen snö heller. Inte på marken iallafall. Däremot yrde det runt några korn i luften mitt på dagen igår. Brrr... Såg på väderleksrapporten igårkväll att bland annat Öland kan få en hel del vinter nu i det närmaste. Isch...

Förresten! Den där båten som har gått på grund i Kalmar-sund. Måtte det inte läcka ut en massa olja i vattnet! 8-X

Ailas

30 Nov 2012 16:30

Hej! Trodde nästan att jag drömde när jag såg din bild! För här ser det minsann helt annorlunda ut. Fast ja, vackert... om jag låter objektiviteten styra. Snö alltså och solen brann så vackert över bergen i eftermiddag.
Vill önska dig en trevlig helg!
Kram

Kommentera

Publiceras ej