I stället för Guppy!

3kommentarer

En gång i tiden så hade vi små söta guppy som simmade runt i en glasskål. Katten var väldigt road och sin vakna tid satt han där vid skålen och fiskade med sin tass och så var det bara en. Den fick inte heller ett så långt liv trots att vi hade säkrat med ett lock. Glasskålen är kvar och den har jag pysslat med ikväll. Här nedan ser ni resultatet. Jag har även köpt en julros som nu står i min zinkspann utanför dörren. Jag har alltid velat ha en julros så det känns extra kul att köpa den nu inför advent i min lägenhet. Eftersom jag inte bor i trapphus så fungera det med att ha en hink ute med blommor eller annat om man så vill. Bild kommer!
 
 
Nu vill jag ha snö
-3 grader och så
SOLSKEN :-)

3 kommentarer

Marie-Louise

27 Nov 2012 09:17

Åh vad fint :) vad kreativ och pysslig du är. Kram

Inger Maryissa

27 Nov 2012 20:37

Så fint du har gjort med glasskålen
vackert dekorerat
kram

AnnaKK

27 Nov 2012 21:04

De allra första fiskar jag hade (som barn!) var jag och inhandlade utan att mina föräldrar visste om det - och utan att ha något akvarium, eller ens en rejäl glasskål. Men en stor rund plastburk (som det hade varit pepparkakor eller något liknande i) fick duga till att börja med. Så småningom blev det både akvarium och fler fiskar... :-)

Nu står det ett antal akvarier oanvända nere i källaren och skrotar (har inte haft fiskar eller något annat vattenlevande kritter på si så där 10-15 år). Kanske är dags att börja använda dem till något helt annat!? Din guppy-skål blev ju jättefin med julpynt i! :-)

Jag har aldrig vågat mej på att köpa någon julros, även om jag har varit sugen åtskilliga gånger. De är ju så fina!! Men... Inbillar mej att jag ska ha ihjäl den inom några dagar/nån vecka, så som jag brukar "lyckas" med pelagonier och kryssblommor, och det vore ju synd med tanke på att de brukar vara ganska dyra... <:-)

Kommentera

Publiceras ej