Galen!!!

3kommentarer

Det var inte bara mina nya inställningar på kameran som gjorde mig galen igår, hunden som sprang ut från en tomt då vi var ute på en underbar skogspromenad hemma hos dottern gjorde mig mer än galen. En stor obunden Rottwieler kom ut och moppsade sig och när matte kom springande så började han hugga som en tok. Lilla Nea blev ledsen och började gråta, matten till tokhunden började att skälla på mig om att jag skulle hålla fast min hund som redan var kopplad. Min dotter berättade att hundägaren tagit hand om denna hunden som var omplaseringshund. Man kan ju undra varför. Gozzi har i alla falll ont i sina mjukdelar idag och gnäller så fort han ska vända sig. Förutom detta så hade vi en mycket trevlig dag i Kalmar med mycket gos och gott att äta. Idag ska jag på fotokursen som vi ändrade från tosdag till söndag för att vi skulle få tillfället att fotografera tillsammans med läraren medan det är ljust. Jag som höll på att bli galen igår då jag skulle träna på det vi lärt oss får nog lyssna extra noga idag. Hur jag än rattade och tryckte så blev de flesta bilder ej till belåtenhet.
 
 
Hoppas att jag blir klokare efter 13.00 :-)
 
 
 
 

3 kommentarer

Inger Maryissa

18 Nov 2012 16:00

Kan tänka mig det var obehagligt med den stora Rottwielern, och konstig ägare till hunden som skällde på dig...
Din hund var ju redan kopplad...det var ju hennes hund som inte var det...
Mysiga foton du har här
kram

Annika

18 Nov 2012 19:54

Fy vilken otrevlig upplevelse. Så roligt att gå på fotokurs. Träffa andra med samma intresse och lära sig lite knep. Ha nu en fin kväll.

AnnaKK

19 Nov 2012 07:36

Usch! :-( Det är alldeles för många som skaffar sej alldeles för stora och starka hundar - och gärna omplaceringar också, av nån outgrundlig anledning... :-I Tur att det inte gick ännu värre, faktiskt... Och så får man innerligt hoppas att ägaren aldrig nånsin ger sin jycke chansen att fara på andra på det viset igen! >:-I

Kommentera

Publiceras ej