Då är det dags igen....

3kommentarer

Torsdag och sista gången på fotokursen. Idag ska vi ta med några bilder från i söndags som vi ska visa upp för de andra. Alla ville inte få sina bilder granskade av kurskompisarna, men jag ska visa upp några. Kan väl vara bra att höra hur andra upplever mina bilder och är det nu så att jag är nöjd med en bild men ingen annan så får andra tycka vad de vill. Söndagens väder var grått, löven var bruna, vattnet murrigt men förutom det så finns det mycket att fotografera på Bubbetorps gård. Vid ett av kurstillfällena så skulle vi granska fotografens bilder och då märktes det hur olika vi ser på en bild. Idag är ju mycket tillåtet och det udda som sticker ut lite eller inte blir vad man tänkt sig kan ändå bli mycket bra. Hade jag tänkt på detta igår så hade ju ni kunnat granska bilderna före alla andra och då hade jag kanske varit mera förberedd på vad andra skulle tycka. Här kommer de bilder jag valt ut.
 
Denna bilden tog jag utan stativ, den har ingen skärpa för man skakar ju alltid lite men vattnet är så härligt och så känns den både varm och kall på samma gång.
 
 
Denna bilden har förgrund, mellangrund och bakgrund och så gillar jag stillheten
,jag gillar också att en av kursmedlemmarna kom med för då blev det lite mera intressant
 
 
Av alla lövbilder jag tog så blev denna bäst och jag gillar speglingen av lövet,
så den får också följa med på granskning,
 
 
Det bästa till sist
 en bild på mitt söta barnbarn som tog så väl hand
om Gozzi hela eftermiddagen.
 
 
OJ.....är klockan redan halv ett
skynda skynda :-)
 
 
 

3 kommentarer

soffie

22 Nov 2012 19:27

men guu va bra bilder å den sista va ju så fin:) det va jättelikt ett ställe i Kristinehamn men det va väl inte där va? va roligt med en fotokurs,blir det nån fortsättning..? kram

AnnaKK

23 Nov 2012 16:11

Men, OJ!? Är kursen REDAN slut - jag tycker ju att du precis har börjat!?!

Fyra gånger, eller nåt sånt?? :-)

Hoppas det ska vara fortsättningskurs efter jullovet - det är ju nu när du börjat få kläm på inställningarna som det riktigt roliga kan börja ju!!! :-D

Nu är det ju i och för sej ingen risk att du bara stoppar undan kameran i ett hörn och snart har glömt allt vad inställningar heter osv, ifall det inte blir någon fortsättning... Men det måste ju vara superkul och fantastiskt inspirerande att ha en träffpunkt på det där viset där du får dela ditt intresse med ett antal andra!?

Förresten! Du var ju lite nedslagen angående väderprognosen igår. Men här har det varit superfint hela dagen idag! Hoppas det var sol och blå himmel även hos dej!?! :-)

Inger Maryissa

23 Nov 2012 21:44

den första bilden med forsen / vattenfallet gillar jag jätte-mycket !!
så otroligt bra taget !!
och lövet som flyter på vattnet...
och så mysigt foto med ditt barnbarn vid trädet.
kram och ha en fin helg

Kommentera

Publiceras ej