Sjukstugan

3kommentarer

Natten mellan söndag och måndag har jag sovit i sjukstugan. Min stora dotter och hennes man ligger nerbäddade i var sin soffa med hosta och feber och de små rastlösa barnen fick nöja sig med sin mormor. Inte lätt med en tvååring och en fyråring när de knappast inte orkar med sig själva. Förhoppningsvis så blir de snart friska så de kan få njuta av det fina vädret.
I fredags så lämnade jag över nycklarna till de nya ägarna och det är med blandade känslor som jag nu försöker anpassa mig till min nya bostad. Efter allt stressande inför flytten så infinner jag mig fortfarande i något slags vakum där jag inte riktigt kan förstå att huset inte är mitt. Men efterhand som jag får ordning i mitt nya boende så kommer allt nog bli bra, får jag hoppas.


Det är ungefär så här jag känner mig för tillfället

God natt!

3 kommentarer

Selma

27 Mar 2012 08:18

Ujja! Nåja, det blir bättre ska du se.

Annelie

27 Mar 2012 16:32

Tack gulliga mamma för all hjälp du ger oss!! Ja inte lätt med en 2 o 4 åring hemma när man är sjuk =P det kaosar rejält!!

Snart kommer det kännas bättre med huset när du få ordning på lägenheten och kan njuta massor på öland tillsammans med oss alla och grilla om kvällarna och gå ner till havet och fixa i trädgården om dagarna =)Stor stor kram till dig!!

Inger Maryissa

27 Mar 2012 21:39

Det är trist med alla förkylningar och influensor som härjar och hoppas att din dotter och hennes man kryar på sig snart

och att ingen fler blir sjuk

kan tänka mig det är en stor omställning med flytten.

Kram

Kommentera

Publiceras ej