En liten sväng åt norr

4kommentarer

Lurvetass och jag körde upp till mina barnbarn i Kalmar en sväng när vi ändå skulle kolla till stugan på Öland. När man ändå ska köra förbi Ikea så måste man ju bara stanna till för att se om de hade något kul som vi kunde köpa. Mycket bra beslut eftersom jag fick tag på några julklappar som jag tänkt köpa på annat håll och så en påse lördagsgodis till mig. Lite mat fick det också bli, dottern och jag åt deras julbord som fick 3 julgrisar av 5 möjliga. Tyckte nog att förra årets julbord på Ikea var något bättre. Men det kostar ju bara hundra kronor, så man får vara nöjd. Pappas fågelmatställe hann jag smyga lite på igår innan jag drog norr över (och stackars Tomten), men jag stod där inte så länge eftersom det var -10 grader.
 
 
Fredagsmyset väntar!
 
:-)
 

4 kommentarer

annechristines/bustanten

15 Dec 2012 05:49

Ikea är riktigt roligt att gå på om man inte behöver trängas överallt. Vårt Ikea i Sundsvall ligger i Birsta och där finns massor av andra affärer åkso. Ett riktigtt mecka. Så roligt när man får tag i lite julklappar. Det finns ju mycket användbart på Ikea.
Villka fina bilder lotta. Så mysiga bilder.
Jag önskar dig en jättefin helg. Själv ska jag åkso köpa julklappar.
Ha en fin helg och må så jättegott. En stor kram!

Selma

15 Dec 2012 08:20

För 100-lappen kan man liksom inte begära att allt ska finnas.

AnnaKK

15 Dec 2012 11:50

Vad fint han har klätt in matplatsen med granris! Det gillar fåglarna - fast inte sparvhöken, som genast får det så-å-å-å besvärligt när han ska fånga sej en liten mes eller trast till lunch! ;-)

Jag var en sväng till IKEA i Älmhult igår. Det var ju rea! :-D Men det blev inte så mycket handlat ändå faktiskt. Men en vit novemberkaktus för femton spänn tycker jag var ett prima fynd. Regnar all snön bort till jul, så får den stå för det vita inslaget då. :-D

kaffehörnan

15 Dec 2012 16:11

Bli Dagens Stjärna och få en länk till din blogg
Kan de bli bättre ? Senaste dagarna har jag varit uppe högt bland mest kommenterande

Hoppas vi ses

Kommentera

Publiceras ej