Nytt pass

3kommentarer

Var på polisstationen för att fixa nytt pass i förra veckan, personbeviset som jag bemödat mig att skicka efter behövdes inte. Bara jag kunde legitimera mig var det inga problem. Undrar var problemet var förut, då behövdes både legg och personbevis. När jag öppnade dörren in till polisstationen var där fullt av folk, det kommer att ta hela dagen tänkte jag. Men när jag dragit min nummerlapp så såg jag till min förvåning att det var bara tre nummer före mig. Under tiden jag väntade kollade jag lite i min telefon när damen bakom mig säger till sin man " nu är det nummer 38", det tar en liten stund så kommer nummer 39 upp på den lilla tavlan. Så tar det ytterligare någon minut så säger samma dam som innan bakom mig  "men jag hade ju 38". Jag skrattade lite tyst för mig själv. Men jag skrattade inte så mycket när jag upptäckte att man skulle stå där framme mitt bland att folket för att fotograferas. Men nu är det gjort och ett nytt pass behövdes så det var bara till att gilla läget.
 
Det finns ju hattar annars ifall man inte skulle bli nöjd :-)
 
 
Så var det kvällen igen
en snabbrunda med hunden
så hopp i säng
ska upp tidigt.
 
Sov gott alla!
 
:-)
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

Anonym

14 Aug 2012 22:50

hihi tokig liten dam:)skönt att det inte tog så lång tid där..
jag avskyr med att stå där å fotas alla sitter å nödglor på en för dte finns ju inte mycket annat att göra där:) men nu kan du ge dej ut på resa igen i 5år:O) oj va hattar. kramen

Ailas

15 Aug 2012 13:42

Det vore nog en fördel, om man kunde ha hatten för ansiktet, hehe... för du skulle se mitt körkort! Ingen med den bilden borde få köra bil! Passet är lite bättre dock.
Du blev säkert tjusig!
Solen skiner, hoppas att du hinner få några strålar när du kommer hem.
Kram!

Inger Maryissa

16 Aug 2012 21:48

Ja, numera är det enklare både att skaffa nytt pass och ID-kort
förr var det krångligare och man behövde personbevis...men nu finns datorn de kan kolla saker....
och jag kommer ihåg 1970 att när jag skaffade pass för min Englandsresa / vistelse, så var jag tvungen att ha ett läkarintyg på att jag var frisk också.
kram

Kommentera

Publiceras ej