Min fina Magnolia

4kommentarer

När min kära lillebror var på Öland senast så hjälpte han mig att klippa ett av alla mina fruktträd som jag har här på tomten. Tanken är att jag så småningom ska ha sådanadär välklippta träd som man kan se i en del trädgårdar. Frukten ska vara lätt att komma åt och jag kommer förhoppningsvis inte att ha hela trädgården full att rutten frukt. Bara några meter från det nyklippta fruktträdet står min Magnolia, För att inte det ena trädet skulle ta över det andra så bestämde vi att även klippa lite på Magnolian för att då försöka hålla även detta träd i ett mera hanterbart skick. Pappa som kom upp några dagar senare tyckte detta var fruktansvärt att klippa på Magnolian. Jag tyckte det blev bra, lillebror tycket det blev bra så då var vi nöjda oavsett vad pappa tyckte. Som svar på detta så har min Magnolia blivit tät och fin och som tack bjuder den nu mig på ett femtontal fina blommor på de nya skotten i augusti.
 
 
 
 
:-)
 
 

4 kommentarer

Anonym

16 Aug 2012 21:32

wow va fina bilder...mmm va fint doftar den?

Inger Maryissa

17 Aug 2012 20:59

Fina bilder på Magnolian, och kan tänka mig du är glad över den.
och att den blommar så fint.
Kram och ha en fin helg

AnnaKK

18 Aug 2012 12:06

Jag måste ge mej på mina plommonträd nu i höst, för de ser inte alls bra ut. Ett av dem är alldeles sönderbrutet sedan flera år tillbaka... Kommer lixom aldrig ihåg att dessa träd ska beskäras på hösten... <:-) Äppelträden måste jag nog tusan börja med redan under vinter om jag ska bli färdig med dem till våren. Phu... De har också "glömts bort" i några år nu, med följden att de med ser ganska hemska ut... Någon magnolia har jag inte - men jag tror faktiskt att de är tuffare och tåligare än vad man kanske tror om dem!? Kul att din började blomma nu! :-)

AnnaKK

18 Aug 2012 12:08

PS! Glömde kommentera hammaren du undrade över! Det ville till en hel del våld för att få loss bänkskivan i dotterns kök - de monterade inredningen ordentligt på 50-talet, kan man säga!!

/AnnaKK

Kommentera

Publiceras ej