Dagen efter dagarna tre

6kommentarer

I helgen har det varit Sail i karlskrona, många har haft synpunkter på att kommunen anordnar ett Sail utan att se till att det finns båtar att titta på. Hur som helst har det varit mycket folk som har varit där, ung som gammal. Igår var det även Marinens dag och det brukar vara väldigt uppskattat. Jag har inte varit på något av festligheterna, men idag så tog hunden och jag en tidig morgonpromenad bland resterna av festen. På tal om båt så finns det ju en trotjänare som aldrig sviket ett Sail, vår fina Jarramas som ligger utanför Marinmuseumet.
 
 
     
 
Jag har även hunnit med att titta på fotboll idag, sonens lag spelade mot IFK Hässleholm och matchen slutade 0-0. Det gästande laget ligger tvåa i Div 3 och Lyckeby Goif ligger på tredje plats.
Mycket spännande och båda lagen jobbade för att plocka hem tre poäng. Men det var ribbskott och fina målvaktsräddningar så vi får väl se resultatet som rättvist.
 
Inte så bra skärpa men är det spännande så......är det.
 
Såg ni handbollen?
Ryyyyyysare!
Undrar vilket som är värst, förlora med 10 i målskillnad eller 1?!!
 
:-)
 
 

6 kommentarer

AnnaKK

13 Aug 2012 09:55

Om du hade varit där du tog det första fotot i det här inlägget i lördags förmiddag istället, så kanske du hade fått med mej och maken på bilden också! ;-)

myrins - fotoblogg

13 Aug 2012 13:26

åh, så himla härligt med sportbilder :D

AnnaKK

13 Aug 2012 14:01

Det spelades ju en slags bandyturnering där i hamnområdet i lördags - där kunde vi dessutom ha sportfotat tillsammans! :-D

Bor du där i centrum nånstans, förresten??? Eftersom du gick morgonpromenad med Gozzi där, menar jag?

soffie

13 Aug 2012 19:57

va bra bilder du tar å vilken fin båt.. må gott

Ailas

14 Aug 2012 10:16

Hej! Nej, handbollen fick vara för min del, men jag gjorde ändå något alldeles oerhört genom att titta på maratonloppet! Har ju inte sett på TV på flera år, så... Men eftersom det var ett stadslopp, var det mycket trevligt att uppleva London på nytt. Var ju där nyligen. Sedan spelade det inte så stor roll vilken afrikan som sprang först över mållinjen. Men kampen mellan Kenya och Etiopien slutade med guld till Uganda. Bra så.
Kram, njut av sommardagen!

Mimmione

17 Aug 2012 07:55

AH du bor i Karlskrona, då sonen bor där för tillfället så blir det fler besök vi får ta och träffas nästa gång, fina bilder...

Kommentera

Publiceras ej