Muta

3kommentarer

Nu har min husmuta kommit och idag har den fått vara med på den sköna söndagspromenaden. När jag bestämde mig för att sälja mitt hus så funderade jag ut att när huset var sålt skulle jag köpa mig något som jag skulle ha som en morot de dagar det kändes tungt. Det var då jag kom på att jag skulle köpa mig en ny kamera. Nu så är det gjort och det känns mycket bra, det blev en Nikon D7000 och jag hoppas och tror att den ska uppfylla min krav som följeslagare. Det tar ju lite tid med ny kamera även om jag har haft en Nikon innan. Den ligger betydligt bättre i handen och mitt objektiv kommer mera till sin rätt med ett tyngre kamerahus. Så nu är det till att läsa på i användarhandboken. Bildbevis kommer.


Storebror W tyckte att lillasyster hade väldigt små fötter
(Bilden är tagen med min gamla kamera)

Nu är det snart dags för sista jobbnatten av tre
sedan blir det bebbegos för hela slanten

:-)

3 kommentarer

Ailas

15 Apr 2012 21:37

Oj, nu kommer du att ta ÄNNU FINARE bilder! :) Jag funderar faktiskt också på en ny kamera, även om jag gillar min gamla. Men ibland hade det varit bra med ett objektiv. Men, sedan tänker jag att jag skulle nog aldrig lära mig att använda en ny kamera, så...

Hoppas att du får ett bra arbetspass och unna dig sedan massor med babbygos!!!!

Kramen

Inger Maryissa

15 Apr 2012 22:12

Grattis till den nya kameran

och oj, så mysigt foto av den lilla bebis-foten och handen...

kram

AnnaKK

16 Apr 2012 15:52

Åh, jag har inte haft tid att kika in här i helgen - men nog hoppades jag att jag skulle få "träffa" iallafall ett nytt litet barnbarn här inne nu. :-) Men det var ju t o m två!! Vad KUL!!! Stort GRATTIS till både dej och tösernas respektive föräldrar!



Och så tycker jag det var en jättefin present till dej själv att slå till på en ny kamera! :-D Ska bli roligt att få se lite foton tagna med den framöver. Kanske från fotbollsmatcher igen snart!? Här drar dotterns seriespel igång ikväll, men jag är lite osäker på om det kommer att vara ljust nog för att fota vid klockan halvsju ikväll...? <:-)

Kommentera

Publiceras ej