Nattens snackis

6kommentarer

Vem man än har kommit till i natt som varit i vaket tillstånd så är det fotboll eller Juholt eller båda som varit på tapeten. Jag för min del har hellre snackat fotboll än om Juholt. Jag har inte låtsats om att jag hört när någon pratat om H J för man kan lätt få högt blodtryck om man stressar upp sig nattetid och det ska personen i fråga inte åsamka mig. Det mesta av fotbollen missades för när jag åkte till jobbet stod det 1-1 och de glada tillropen från soffan vittnade om att Sverige höll på att göra mål medan jag borstade tanden innan jag skyndade mig iväg. Men under nattens gång så har jag fått matchen refererad många gånger. Men jag hörd även annat i natt som sagt även om jag blundade med öronen, H Juholt ville införa ett nytt avdrag som skulle heta BUK-avdraget Bo Utan Kunskap tror jag det skulle stå för. Det kanske bara kan sökas om man är Kulbo, vad vet jag. Men det är säkert inget vi vanliga grustrampare kan få avdrag, troligtvis så tjänar jag för lite. Men jag har även sett ett knotigt finger höjas och personen ifråga skulle minsann så fort det ljusnade få tag på den där Herr Ljugholt. Så var det med det.....


Man kan hålla värmen på många sätt

Nu väntar sängen på mig :-)

6 kommentarer

Selma

12 Oct 2011 10:25

Usch vad denna Juholt har gjort mig less och arg.

Ailas

12 Oct 2011 11:15

Hahaha, BUK-avdrag är den senaste innegrejen bland våra älskade politiker. Gör inte som jag; gör solidariskt som jag säger... En sån gubbstrutt!



Var ute på en bergspromenad här i morse, jättevackert och mycket trevligt. Några fina villor var till salu och jag undrar så hur jag skulle kunna göra en Juhult och få BUK-avdrag!



Kram

♥ Carina ♥

12 Oct 2011 14:29

Hoppas du har sovit gott. Jag gick av i morse så det blev kortsömn för mig :)



Jag talar mycket hellre om Sveriges bragdmatch än om HJ ;)

Kram

AnnaKK

12 Oct 2011 16:29

En helt galen fotbollsmatch! Jag såg bara första halvlek - sen gick jag och la mej, men lyssnade vidare på radion. Go´natt, lixom när Holland gjorde 2-1... Sen kom straffen, och jag började undra varför i herrans namn jag inte tittade på matchen på tv för!? Men innan jag hade gjort något åt den saken, så hade Sverige även tagit ledningen. Och då kändes det alldeles för nervöst att följa dramat live på tv. Live på radion är nog bättre för blodtrycket!? ;-)

soffie

12 Oct 2011 19:08

tjohoooo för SVERIGE!!!

Marie-Louise

12 Oct 2011 21:10

Nej det är nog bara ett avdrag som folk i regeringen får göra ;) Kulbo, låter lite som "kn***kompis"- KK tycker jag.

Vilken härlig bild på träden :) Kram

Kommentera

Publiceras ej