Ska man bli pigg av att lata sig?

2kommentarer

Välbehövlig avkoppling med trevliga inslag har kantat hela min helg. God mat, fotografering, fotboll, skördefest på Öland, härliga höstpromenader och trevligt umgänge med när och kära. Konstigt nog så blir jag inte pigg av att lata mig, jag har mera energi när jag har mycket att göra och varje minut är uppbokad än om dagen har massor av oskrivna blad. Jag tror att jag skulle ha lättare för att få stressrelaterade sjukdomssymtom av tristess än av att ha förmycket att göra. Tur vi är olika annars så skulle alla rusa runt som duracellkaniner och andra skulle bli sjuka bara av att se oss. Men nu så är jag hemma och allt är som vanligt igen. Jag får börja med en långrunda med hunden så jag får lite syre i blodet.

Ett roligt fotouppdrag i går förmiddag resuleterade i några "pappa son" bilder.





Lite fotbolls(domare)fotografering på eftermiddagen....



....och på kvällen så var det fyrverkerier i Borgholm på Öland


Idag så får jag njuta utan sol
för den orkar liksom inte igenom det grådisiga täcket.

:-)

2 kommentarer

Marie-Louise

02 Oct 2011 21:59

Vilka fina pappa-son bilder du tagit. Kram

AnnaKK

03 Oct 2011 08:35

Vad kul med det där pappa & son-fotandet! :-) Fina bilder på dem!!!



Jag är nog ingen Duracellkanin precis - behöver inte ha nåt tempo i tillvaron för att känna mej nöjd alltså. Det räcker bra med omväxling och variation bara. När alla dagar är likadana och hela tillvaron statisk... Då blir jag stressad...!? <:-)



Idag är det ännu disigare än igår, så det är väl stor risk för att solen inte kommer att synas ens genom molnen. Men, men! Det ÄR ju trots allt oktober, så...



Ha det fint ändå!!! :-)

Kommentera

Publiceras ej