Solig lördag= Utedag

3kommentarer

Vilken härlig utedag lördagen blev. Många promenader med lurvetass och massor av fotboll i solen. Började dagen med att kolla på A-lagets träningsmatch som vi vann med 6-0.







Efter en god pizza (inbakad KIKKI) i Holmsjö så bar det av till Emmaboda där IF Trions damer skulle spela sin träningsmatch. Något kallare och lite mera blåsigt och solfattigt än matchen innan, men eftersom tjerna spelade en mycket bra match så övervägde det kalla fötter. Men mot slutet av matchen så kom solen fram igen och tinade upp oss. Två av A-lagets spelare skulle coatcha dagens matchen så det var inte undra på att damerna ville visa hur duktiga de är.


Grattis tjejer till ett mycket bra spel!

Då blev det Frank och Jessica som tog hem fredagens åtråvärda platser inför nästa fredag. Jag håller med om att efter att ha kollat på programmet så tycker jag att det var rätt par som gick vidare. Nu hejar jag på att glasskon ska få bryda Jessicas hem. Jag tycker att hon är värd den eftersom hon från att varit osäker och taktlös nu blommat ut och lyser av självförtroende och svävar fram i de olika danserna.

Nu har även körslaget tagit sig ton i rutan och eftersom jag gillar allt som har med musik och dans att göra så kommer jag nu att försöka följa de duktiga körledarna framöver. Efter att ha sett lördagens program så håller de mycket hög klass, så ännu har jag ingen favorit men det fanns ju en och annan som stack ut mera.

Hoppas ni fick tillfälle att se och uppleva månen i natt som lyste upp vårt vinterlandskap.
Sagolikt vackert!
Nu knackar solen på dörren och ber om att få göra mig sällskap på hundpromenaden.
Ha en bra dag!

3 kommentarer

Ailas

20 Mar 2011 16:11

Min son kom hit i går i shorts, efter att han hade dömt en match i fotboll. Han hade dessutom varit och handlat i shorts! Undrar vad folk tänkte? Han menade att det syns väl att han är idrottsman och inte galen.



Jättefint väder även här idag och till och med lata jag tog en liten promenad trots att jag sovit väldigt lite i natt. Nu berodde det inte på någon måne precis utan av SLARV. La mig halv 4...



Jo, jag vet... Ska inte upprepas ikväll.



Fortsatt trevlig söndag.

Kram

soffie

20 Mar 2011 17:31

va härligt att vara ute i solen och se på fotboll,kul och jättebra bilder,

kram

AnnaKK

21 Mar 2011 07:26

Hejsan!



Jag lämnade kameran hemma i lördags - hade fullt upp med att bara hålla mej varm under matchen. <:-)



Men igår var det jättefint väder här så gott som hela dagen, men faktiskt hade jag inte ens framme kameran då heller - så jag får väl försöka ta igen fotandet idag istället,kanske. (Så jag inte helt glömmer bort var knapparna sitter och hur inställningarna ska göras!!).



Låter som ett intressant grepp att låta herrlagsspelare coacha damlaget - då blir det väl vice versa nästa gång herrarna ska spela!? ;-) Här var det några herrspelare som skötte kiosken och grillen i lördags, och trots att de måste ha frusit rätt rejält (de stod där under 3 matcher, så det blev ju många timmar) klagade de inte det minsta - och det trodde många berodde på att dammatchen låg i mitten, och därmed töade upp killarna lite grann i halvtid av deras arbetspass. :-D



Nästa helg åker förresten herr- och damlaget på träningsläger tillsammans. :-)

Kommentera

Publiceras ej