Självdisciplin

5kommentarer

Hur lätt är det att gå och lägga sig när solen skiner från en klarblå himmel och fåglarna kvittrar av glädje, när man har sett solen stiga upp stor rund och efterlängtad. Gozzi gjorde tjollahoppsansteg idag av vårspritt i benen. Teet och de goda surdegsbröden smakade juvligt med luftorkad skinka och avokado på. Jag har verkligen ätit enligt konstens alla regler idag, tagit god tid på mig och tuggat väl....väldigt väl för att dra ut på stegen in till sängen.  Nu sitter jag här och läppjar på det sista av mitt kalla te och njuter av det som visar sig utanför mitt fönster allt för att få vara uppe en liten stund till. Borta är självdisciplinen och tankarna om att det kommer mera än en natt som ska ge en lön för mödan i slutet på månaden. Får nog bli en liten runda till med Gozzi, undrar om han inte ser extra nödig ut, lika bra jag kollar detta med en gång.


Här är några som inte gillar Gozzi :-)

Lördagsgodis!

Hoppas att solen räcker till er alla idag!

5 kommentarer

maria

05 Mar 2011 14:55

det är ju bara så att det spritter i kroppen av denna sol och vårkänsla :)



kramar

mimmione

05 Mar 2011 16:32

underbart, vi har sol här med riktig vårkänsla ute, härligt med rådjur, men de gillar mina lökar för mycket för att jag ska älska dom

Marie-Louise

05 Mar 2011 17:12

Ja nu vill man ju ta till vara all sol man kan, men jag hoppas du gick och sov sen.

Ailas

05 Mar 2011 20:19

Tack, idag lyckades du skicka solen ända hit! Det har varit en riktigt trevlig vårdag.



Vi har firat sonens födelsedag här hos mig och det blev en mycket trevlig eftermiddag. Kanske lite för mycket av den goda tårtan som hans fru hade bakat, men det är sådant man får ta. :)



Kraaaam!

Per-Anders

06 Mar 2011 01:02

Under 15 år jobbade jag nattskift (inkl nattskift) vilket till slut blev alltför påfrestande. Idag jobbar jag endast dagtid vilket är en njutning.

Kommentera

Publiceras ej