Från barmark till snötäcke

4kommentarer

Vem skulle tro att det snöat färdigt på denna sidan av året. Mars kan vara mycket nyckfull med sitt varierande väder. Det är nog bara till att gilla läget och se det som en möjlighet att få lite gjort inne.
Ikväll är det dags för Let´s Dance och det är bara tre kandidater kvar som alla vill ta del av den åtråvärda skon. Men jag hoppas att det blir två tjejer i finalen, inför kvällen program säger jag "Lycka till" Jessica och Tina.


Vågar man hoppas på lite sol och snöfri plan inför morgondagens träningsmatch med IF Trion

Oj, vad det snöar ute nu!

Hur är ditt väder?

:-/

4 kommentarer

Ailas

18 Mar 2011 10:38

Vilka kontraster mellan gårdagens och dagens bilder! Måste ut och SKOTTA. Skotta! :(



Hm... och i går hade vi en sån underbar vårdag...



Kram på dig

AnnaKK

18 Mar 2011 14:26

Jag har också tänkt mej att gå och titta på fotboll i helgen (har för mej att dottern och hennes lag spelar i morgon e.m.). Och planen är nog plogad och i ordning då, men som publik vill man ju helst inte sitta i en snödriva... Så det är väl bara till att hoppas på ett snabbt töande!! <:-)



Det droppade faktiskt mycket från träden när jag var ute och gick med hunden för en stund sen, så med lite tur är snön borta innan matchstart! :-D

Marie-Louise

18 Mar 2011 17:02

Ja men fy här vräker snön ner just nu, inte roligt alls. Men vi får ju bakslag så man är ju ganska van ändå, men varje år hoppas man få slippa bakslag ;) hur man nu kan tro det...

Jag hejar också på två tjejer i final :) /Kram

Lotta

18 Mar 2011 17:18

Det kunde varit värre........nu får vi sitta inne med tända ljus njuta av värmen från filten och sörpla på någon varm dryck.

Heja för brudarna!

Kram

Kommentera

Publiceras ej