Det är inte alltid det passar sig

5kommentarer

Jag har ett stort problem! Inte alltid men ofta har jag väldigt svårt för att hålla inne skrattet det liksom bara koka över. Jag har iochförsig en diagnos som är ställd i tidig ålder som alla trodde skulle växa bort. Fnitterdiagnos som övergått i skrattdiagnos. Men den blir bara värre och värre, felet är bilderna som kommer upp i huvudet, jag ser händelseförlopp i bilder. I natt var vi hos en vårdtagare och det behövdes bara en mening på väldigt få ord så var bilderna där....och vad hände. Hahahaha...jag kunde inte hålla mig, kan tyvärr inte berätta vad som hände men det skulle nog lätt konkurera med solsidan och på andra sidan Köping.


Så efter nattens skratt(and)e får det bli en passande bild!

Annars så har det regnat, snöat, stormat mellan skratten!

Fredag!


.......solen skiner :-)

5 kommentarer

Marie-Louise

11 Mar 2011 13:59

Ja usch det är jobbigt det där, när man skrattar åt "fel" saker eller "rätt" saker fast i fel sammanhang. Jag kan också bli så ibland (lite väl ofta kanske) och det blir jobbigt och pinsamt ibland. /Kram

AnnaKK

11 Mar 2011 16:47

Äsch! Det är väl bara BRA om man har nära till skratt!? :-D Tvärtom vore ju ingen höjdare iallafall - tänk att vara världens dysterkvist som bara ser allt i svart och kompletta misslyckanden... Hua!



Och du: Ett gott skratt förlänge livet! Det är väl t o m vetenskapligt bevisat!? (Men det kan tänkas att en och annan även har skrattat ihjäl sej, och därmed dragit ned statistiken något... Men nåt ska man ju hur som helst dö av, och hellre då av skratt än av exempelvis cancer! ;-) Hm...)

soffie

11 Mar 2011 19:59

fniss jag har med den diagnosen:)

men visst det är jobbigt när man skrattar på fel ställen;)

härlig bild

å kramen

Ailas

11 Mar 2011 20:56

Hej Fniss-Maja! Hm... jag minns hur det var varje gång min kompis och jag kom in i syslöjdssalen. Vi skrattade helt okontrollerat och ingenting hjälpte. Lärarinnan rev sig i håret, men kunde inte stoppa oss. Ibland skickade hon ut oss, men så fort vi fick komma in igen var det samma sak... Till slut gav hon upp.



Skratt förlänger livet, så jag tycker att vi fortsätter att skratta!



Trevlig kväll och kraaaaam på dig

mimmione

12 Mar 2011 18:51

ett skratt förlänger ju livet, och då blir du väl väldigt gammal, det är friskt att skratta underbart tycker jag

Kommentera

Publiceras ej