CV

3kommentarer

Håller på att pilla med min CV, man vet ju aldrig ifall det dyker upp något roligt att söka och då kan det ju vara bra att ha koll och allt på plats. Lite kul är det också att läsa om referenserna man har fått på lite olika arbeten man haft. Det har ju liksom blivit några stycken jobb eftersom jag inte hade en fast anställning på många år. Men utan jobb har jag nästan aldrig varit, det har alltid funnits att göra. När jag tänker tillbaka på mina jobb så var det väldigt roligt att köra färdtjänst som jag gjorde under ett par år. Jag jobbade även på en högstadie skola i ett år, det jobbet var en utmaning och mycket givande. Men å andra sidan så måste jag nog tycka att nattpatrullens jobb me är kul eftersom jag nu varit där i 9 år. Men kanske det är dags nu, att röra på sig lite, vi får se vad som dyker upp.


Undrar vad som finns där bort? Våga och vinn!!

Jag vet ju vad jag skulle vilja jobba med, men det finns ju inga sådana jobb att söka.
Jag får helt enkel skapa ett sådant jobb själv.

Oj då!
Var det redan kvällen igen!!!?

3 kommentarer

AnnaKK

08 Mar 2011 08:29

Jag är så "off" det där med att söka jobb att jag inte ens vet vad CV betyder, och än mindre hur ett sådant ska se ut. (Fast jag vet försås vad ett CV i princip är - och jag tycker faktiskt inte att de verkar skilja sej speciellt mycket från de pappersbuntar man skickade in när man sökte jobb på 80-talet!?)



Jag hör nog också till dem som får fixa en egen verksamhet om jag vill syssla med drömjobbet - men det har jag nog (ve och fasa!?) blivit för gammal, lat och bekväm för att ge mej i kast med... <:-)



Trösterikt att höra att 200 mm räcker till ang fotbollsfotandet! Visserligen är ju herrspelarna lite större än damerna (och fyller därmed ut bilderna mer -eller visst!? Fniss!!), men jag springer nog ändå inte iväg och investerar i ett 300 mm´s objektiv just nu, så. :-) Vi måste göra om vårt avlopp under året, så det är väl risk att varenda "nöjes-pluring" måste gå till det... Kul-kul-cykelhjul... NOT!! <:-I



Ha en fin-fin dag!! :-)

AnnaKK

08 Mar 2011 08:36

PS! Det slog mej just att det kan finnas en stor fördel med att ha ett 70-300 men bara använda upp till omkring 200, för ofta är det ju så med de objektiven är de är som skarpast nån stans mellan 100 och 200. Jag har inte riktigt koll på var mitt 18-200 är som skarpast, men att det har tappat en hel del skärpa vid 200 är jag iallafall helt säker på... DS!



Annelie

08 Mar 2011 10:06

Jaaa mamma det är dax!! Har en känsla av att det lura ett spännande jobb någonstans här i Kalmar eller på Öland!! Kraaam

Kommentera

Publiceras ej