Bibblan

2kommentarer

Vilket underbart väder vi haft idag, jag älskar värmen. Jag vet att många far illa när det är för varmt men jag tillhör de som njuter av varje minut. Idag har bibblan fått besök av mig, jag lånade en bok som heter " inget är evigt" av Lars Nilsson . Boken handlar om människoöden som inträffade runt sekelskiftet. Boken bygger på verkliga människor i en ännu mera verklig värld. Skildringen tilldrar sig i landsbyggdsmiljö. Boken som jag lånat fick jag se hos en brukare igår natt. Vi var där på ett toabesök och medan vi satt och väntade att brukare skulle bli klar så började jag läsa i boken som råkade ligga på hallbordet. Det var så intressant att jag bara var tvunget att ta mig till bibblan idag för att låna boken. Så nu måste jag skynda mig i säng så jag hinner läsa lite innan jag får grus i ögonen.




Redan slutet på juni :-/....kan inte förstå!

2 kommentarer

Marie-Louise

29 Jun 2011 23:52

Vad kul när man hittar en bok bara så där som man gillar. Och vilken tur att den fanns att låna :) Kram

AnnaKK

30 Jun 2011 08:47

Boktips mottages gärna - fast jag har blivit en väldigt sporadisk besökare på bibblan de senaste åren. Misstänker att det har ett starkt samband med att jag sitter så mycket vid datorn och läser (annat än böcker...) på skärmen istället... <:-)



Lite sorgligt att sommarmånaderna går så FORT... Men ännu har vi ju tack och lov både juli och augusti kvar att avnjuta - och sen kommer det förhoppningsvis en hyfsad sensommar i september och lite brittsommar i oktober. :-)



Ha en go dag i värmen!!

Kommentera

Publiceras ej