Bara så där!

4kommentarer

Då är det bara till att spotta i nävarna och sätta fart!
Att rensa upp bland saker, möbler, tidningar, kläder man har sparat genom åren är ju väldigt skönt när det är klart. Men ack så jobbigt då man håller på. Har börjat det nya året med att rensa, allt ska gås igenom. Precis allt, varenda liten sak ska få det kritiska öga riktat mot sig, varenda liten lapp ska granskas. Alla "bra att ha saker" som ligger på vinden och har gjort sedan de hamnade där, de ska nu ut ur mitt hus. Jag ska aldrig mer samla på mig en massa prylar.
Jobbigt men skönt!
2011 kommer att bli ett fantastiskt år på många sätt.


Härligt med nytt år!

Åter till lådorna!
:-)

4 kommentarer

AnnaKK

05 Jan 2011 16:00

Det är en härlig känsla när man tar sej an sånt där, och lixom känner hur befriande det faktiskt är att SLÄNGA BORT!! :-)



Själv transporterade jag en kasse div förpackningar till återvinningen idag, och det är nu rätt skönt att slippa ha den ståendes i hallen så man nästan snubblar på den varje gång man måste passera! ;-)



Solrosfrön är det vad ekorren här vill ha - men det går nog bra med lite av varje från fågelmatsavdelningen om du vill börja utfodra. Talgbollar tex.

Carina

06 Jan 2011 11:20

Ut med det gammla och in med det nya!

Jag brukar få ett rensnings ryck på våren då jag bara vill tokröja. Det brukar kännas gott efteråt :)

Ha en fin trettondag!

Kram kram

Marie-Louise

06 Jan 2011 15:01

Wow vilken inspiration jag fick nu. Rensa, rensa, rensa låter bra, man har så många bra-ha-grejer som bara samlar damm. Ja jag kanske oxå skulle ta mig ett ryck, så kan man fylla Tradera med saker sen :) och kanske t.om tjäna en slant.

Daniel

06 Jan 2011 18:01

Rensa & fräscha upp du!

Borde ta efter dej!

Kommentera

Publiceras ej