Återvinning

4kommentarer

Det var inte bara jag som var på återvinningcentralen för att lämna in sopor igår. Inte utan att man gluttar lite över axeln för att se var andra slänger. Blev lite sugen på att klättra ner i containern för att hämta två cyklar mannen slängde som var framför mig. Fina cyklar var det, hade varit jättebra att ha vid stugan att cykla på. En stol, fina vaser, ett skrivbord....som tur är får man ju inte plocka av andras skräp för då hade nog bilen varit lika full som när jag kom dit. Tre lass hann jag med innan det blev kvällen, så nöjd man känner sig när man får tummarna ur och gör något åt skräpet som ligger. Nu är det solens tur att få ett besök.



Fotboll kl 15.00 i Jämshög
ska bli trevligt i detta härliga vädret.

Hoppas du med får en trevlig lördag :-)

4 kommentarer

♥ Carina ♥

30 Apr 2011 18:27

Lite dumt att man inte får ta tillvara det som någon annan har slängt. Det är väl återvinning om något!

Kram och trevlig valborg!

soffie

30 Apr 2011 19:45

men å att du inte hann säga till han att du gärna tog cyklarna,

tänk vad mycket som slängs som egentligen är helt använtbart men man har tröttnat på det,

kul med fotboll,

kramen

Marie-Louise

01 May 2011 13:25

Men det är ganska otroligt vad folk slänger ändå. Man kanske skulle ställa sig på en sådan där återvinningsstation och erbjuda någon 10:a för det som ska kastas som man ser att man vill ha ;) Två cyklar, bord, stolar herre gud, varför slänger man sånt? Varför inte försöka sälja det istället? Trevlig 1:a maj. Kram

AnnaKK

01 May 2011 20:09

Fast man kan ju snabba sej lite och FRÅGA om man kan FÅ det som ändå ska kastas, INNAN det hinner hamna i nån container!? ;-)



Hoppas du hade trevligt på matchen igår, och att resultatet gick i ditt lags väg. :-)



Nu verkar det fina vårvädret ha tagit sej en paus, för hu så regnigt och ruggigt det hux-flux blev i eftermiddags. Brrr! Men det var ju så man fick anledning att tända en brasa i kaminen förstås. :-)

Kommentera

Publiceras ej