Vilket väder!

7kommentarer

Kan inte vara rätt att man ska behöva sova en underbar dag som denna. Men ska man orka en natt till på jobbet så gjorde jag nog rätt som lät mig lockas av John Blunds vaggvisa. Nu så är det gjort och jag har trynat färdigt. Solen skiner från en klarblå himmel och Gozzi väntar på att få gå en skön runda innan vi åker på födelsedagskalas.


Utanför mitt köksfönster på Öland satt dessa tu i godan ro.

Saker och ting är ofta bättre än de verkar, enligt Nasse!

:-)



7 kommentarer

Angelica ♥ fotoblogg

09 Oct 2010 18:06

fin blogg :)



sugen på en ny design(gratis)?

kolla in min blogg eller mejl mig!

KRAMAR

Per-Anders

09 Oct 2010 21:28

För en massa år sedan jobbade jag också i ett skiftschema med nattskift. Men jag blev sjuk och kunde inte sova efter nattskiften. Längtar inte tillbaka...

Marie-Louise

09 Oct 2010 22:40

Vilken härlig bild. Sova behöver man om man ska kunna arbeta en hel natt. Jag har säkert frågat förut, men jag frågar igen (minnet är kort just nu) men vad arbetar du med? Trevlig lördagsnatt då på arbetet. /Kram

Ailas

09 Oct 2010 23:53

Du gjorde helt rätt i att ta tid till sömn. Det är nödvändigt, annars blir man "knäpp".



Helt otroligt underbar dag. T o m jag tog en promenad. Sedan hade jag besök av sonhustrun och vi satt och stickade, fikade och pratade. Jättekul!



Nu ska jag sova lite.



Kramen

Carina

10 Oct 2010 11:45

Jag är tjänstledig nu och pluggar, annars jobbar jag natt och vet hur viktigt det är att sova bra för att orka med natten. Visst önskar jag ibland att jag behöver mindre sömn bara för att kunna ta till vara på dagen om den är fin. Men då lider man på natten istället :)

Vilken fin bild på holken och pippifåglarna.

Ha en skön söndag!

Kram

soffie

10 Oct 2010 21:31

å vilken söt bild,

kram

AnnaKK

11 Oct 2010 06:27

Såna fåglar finns inte här ute på vischan - dem får man åka till "civilisationen" för att hitta. :-)



Har aldrig haft nattjobb, och vet inte om det är något som skulle passa mej. Vill nog till en viss grad av självdisciplin så man verkligen kommer i säng när man har kommit hem på morgonen, så man inte börjar göra en massa annat och sen plötsligt har kommit över det där statiet då man är tillräckligt avslappnad för att faktiskt kunna somna!?



Och du hann förhoppningsvis få lite eftermiddagssol på dej även igår!? :-)

Kommentera

Publiceras ej