" one night stands"

5kommentarer

Enligt en stor undersökning från ett läkemedelsföretag visar att folk överlag har flera sexpartners än tidigare. Könsjukdommar är inte bara något som drabbar yngre utan nu är det även bevisat att det sprids på ålderdomshemmen. Kondom är ju inte bara ett sätt att slippa oönskad graviditet utan skyddar ju som sagt även mot könsjukdommar. Så i stället för skålar med polkagriskarameller på boendena så får vi nu se kondomer i varierande färg och form inta skålarna. Varför inte införa speciella rum på våra boende med lite olika hjälpmedel eller varför inte filmkvällar.

Varför är det så skämmigt och tabubelagt att prata om sex i övre medelåldern?


Livet rinner fort iväg!

Så medan jag funderar och klurar på framtidens boende så får ni ha en bra dag :-)

Solen skiner även idag!

:-)

5 kommentarer

Ailas

26 Oct 2010 11:08

Jag tror också att det finns åtskilligt att göra för att förmänskliga tillvaron för de äldre, på både det ena och det andra sättet. De fortsätter faktiskt att vara individer så som de alltid varit, även om hemmen är anpassade för någon form av stereotyp.



Så, absolut: Fortsätt att fundera på förbättringar. Det är nog inte heller helt fel att fråga de äldre själva, förresten... :)



Kram

mimmione

26 Oct 2010 16:09

låter siom en trevlig idé, vin till maten och lite sex efter kan göra vem som helst lycklig

Anonym

26 Oct 2010 20:44

Det tycker jag låter som en bra idé, bara för att man äldre så försvinner inte behovet av närhet och sex. Samma sak med handikappade och utvecklingsstörda (får man säga så), dom har också behov av närhet, sex och hjälpmedel. Och som mimmione säger, lite vin till maten är inte heller fel och en konjak till kaffet kanske, sen lite mys :)

Selma

26 Oct 2010 21:34

Ptjaa, jag tycker det låter hoppingivande trots allt.

soffie

26 Oct 2010 21:36

synd att det är så att många tror att bara därför man blir gammal inte har de behoven,

himla bra inlägg.

kram

Kommentera

Publiceras ej